Πανσερραϊκός: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

01:45 4/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι του στο φετινό πρωτάθλημα δίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 15:00 (ΕΡΑ Σπορ) ο Πανσερραϊκός που για την 19η αγωνιστική της Football league θα υποδεχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον Παναιγιάλειο.

Ένα παιχνίδι που αναμένεται να αποτελέσει αφετηρία για τον Πανσερραϊκό αφού σύμφωνα με τα όσα είπε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο ξεκινά το πρωτάθλημα

για τους «κόκκινους». Ο Πανσερραϊκός αγνοεί τη νίκη εδώ και ένδεκα αγωνιστικές, συμπληρώνει τρεις μήνες χωρίς «τρίποντο» και δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών στην έδρα του. Ένα αποτέλεσμα εκτός από αυτό της νίκης ίσως είναι καταδικαστικό για τους Σερραίους αφού θα απογοητεύσει όλους στο σύλλογο και κυρίως αυτούς που βάζουν τα χρήματα την ίδια ώρα που έχουν κι άλλα ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να διευθετήσουν (περίπτωση Στέβιτς). Μια νίκη θα αλλάξει τη ψυχολογία στην ομάδα η οποία θα μειώσει τη διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού (είναι στους -8) και θα δώσει άλλον αέρα για τη συνέχεια αφού ακολουθούν παιχνίδια τα οποία ο Πανσερραϊκός μπορεί να τα κερδίσει (την επόμενη Τετάρτη στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου, έρχεται στις Σέρρες ο Απόλλων Λάρισας και πάει η ομάδα στην Άρτα πριν τα δύο ξεκούραστα τρίποντα με Αχαρναϊκό και Βέροια).

Το γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα στις 10.12.2017 έδωσε στον Πανσερραϊκό την τελευταία νίκη του στο πρωτάθλημα.

Νέο πρόσωπο στον πάγκο του Πανσερραϊκού θα είναι ο Πέτρος Στοϊλας που ανέλαβε αυτήν την εβδομάδα το πόστο του άμεσου συνεργάτη του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Το ευχάριστο είναι ότι στην αποστολή του Πανσερραϊκού επιστρέφουν ο Δημήτρης Γκούρτσας και ο Ραντιβόγιε Ρίστιτς ενώ παραμένουν εκτός (προπονούνται μόνοι τους) οι Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης και Ιωαννίδης. Η αποστολή του Πανσερραϊκού είναι: Ρίστιτς, Πολίτης, Ορφανίδης, Ποζατζίδης, Μακούσης, Σιάκκας, Χατζητερζόγλου, Τσελεπίδης, Ρούσσος, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Κάκκο, Κρητικός, Πόζογλου, Δούμτσιος, Γκούρτσας και Ενομό.

Κάλεσμα στις ακαδημίες

Μια όμορφη εικόνα αναμένεται να παρουσιάζει η θύρα 1 του Δημοτικού γηπέδου Σερρών αφού η ΠΑΕ Πανσερραϊκός απηύθυνε κάλεσμα στα παιδιά των ακαδημιών. Τα «λιοντάρια» ανακοίνωσαν ότι στον αγώνα της Κυριακής όλα τα παιδιά των ακαδημιών θα εισέρχονται δωρεάν με τους γονείς τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προσκαλεί τα παιδιά ΟΛΩΝ των ακαδημιών ποδοσφαίρου του νομού και τους γονείς τους να έρθουν δωρεάν την Κυριακή στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια μας στο κομβικό ματς απέναντι στον Παναιγιάλειο. Ώρα συνάντησης στις 14:45 έξω από την Θύρα 1 στην οποία θα έχουν ελεύθερη είσοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα