Πανσερραϊκός: Γκούρτσας… λαμπρός τον οδηγεί

21:20 10/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του πέτυχε ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας με 1-0 τη Βέροια.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Δημήτρης Γκούρτσας που πέτυχε το γκολ της νίκης για τα «λιοντάρια» ενώ στα τελευταία λεπτά είχε και δοκάρι. Μια νίκη πάρα πολύ σημαντική για τον Πανσερραϊκό αφού η ομάδα έφτασε στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον τρίτο στη βαθμολογία, ΟΦΗ

κι ενώ μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια (με Σπάρτη και Κισσαμικό) και βέβαια η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε προϋποθέσεις με τους Ρούτση και Τσιμίκα αλλά η Βέροια απείλησε με διπλή ευκαιρία των Μπαστιάνου και Μπλέτσα στο 18ο και του Λίταινα στο 21ο αλλά ο Ραντιβόγιε Ρίστιτς θύμισε τον… περσινό Ρίστιτς που με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Στο 32ο ο Δημήτρης Γκούρτσας άνοιξε το σκορ και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι Σερραίοι διαχειρίστηκαν καλά το υπέρ τους αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός έδωσε χώρο στη Βέροια που είχε μόνο μια καλή στιγμή στο 72ο με τον 18χρονο Γκανέζο Οφέι (νέα θετική επέμβαση από τον Ρίστιτς) ενώ οι «κόκκινοι» θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τους Πόζογλου, Παπουτσογιαννόπουλο, Ιωαννίδη, Δούμτσιο και Γκούρτσα (που είχε μεγάλη ευκαιρία στο 86ο και δοκάρι στο 90ο).

Το φιλμ του αγώνα:

1ο Σουτ του Ρούτση, μπλόκαρε ο Τριαντάφυλλος.

3ο Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πόζογλου, γυριστή κεφαλιά του Τσιμίκα μπλόκαρε τη μπάλα ο Τριαντάφυλλος.

10ο Εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου, έδιωξε ο Τριαντάφυλλος.

18ο Εκτέλεση φάουλ του Μπαστιάνου, έπεσε στην αριστερή γωνιά του ο Ρίστιτς κι έδιωξε, νέο σουτ του Μπλέτσα μπλόκαρε ο Ρίστιτς.

21ο Σουτ του Λίταινα, μπλόκαρε τη μπάλα ο Ρίστιτς.

32ο ΓΚΟΛ. Μετά από σέντρα του Πόζογλου και φάση διαρκείας στα καρέ της Βέροιας, ο Γκέκας έκανε το σουτ, αμυντικός της Βέροιας έδιωξε πάνω από τη γραμμή της εστίας, ο Δημήτρης Γκούρτσας με σουτ έκανε το 1-0.

66ο Μετά από σέντρα του Γκούρτσα, σουτ του Πόζογλου, ο Τριαντάφυλλος απέκρουσε.

73ο Σουτ του 18χρονου Γκανέζου Οφέι, ο Ρίστιτς μπλόκαρε την μπάλα.

86ο Δυνατό σουτ του Γκούρτσα, η μπάλα στο σώμα του Σουλιώτη που απομάκρυνε.

87ο Διαδοχικά σουτ του Ιωαννίδη, η μπάλα απομακρύνθηκε και στη συνέχεια άουτ.

89ο Σουτ του Δούμτσιου, άουτ.

90ο Σουτ του Γκούρτσα η μπάλα στο δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούτσης (87ο Γιαξής), Πόζογλου (76ο Φουσού), Γκέκας (54ο Δούμτσος), Τσιμίκας, Γκούρτσας.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τριαντάφυλλος, Σουλιώτης, Ουνγιαλίδης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Δόρης (66ο Οφέι), Λίταινας (76ο Λαζόπουλος), Μπαστιάνος, Βάλις (83ο Ζυγκερίδης Ι.), Βανκεβάι.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Τζιώτζιος, Δημητριάδης (Θράκης)

Ευχαριστούμε το serressport.gr για τις φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα