Πανσερραϊκός: Για το δύο στα δύο στην Αλεξανδρούπολη

14:03 7/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με στόχο τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται σήμερα στις 16:00 στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον τοπικό Εθνικό.

Με τον αέρα της νίκης με 4-0 κόντρα στο Καλαμπάκι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ εθνικής οι «κόκκινοι» θα διεκδικήσουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη. Ο Σάκης Αναστασιάδης δεν έχει στη διάθεση του τον τραυματία Θωμά Μακούση ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Σαμαράς,

Χριστοφορίδης και Ιβαντζίκης.

Νέο πρόσωπο σε αυτήν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο 23χρονος αμυντικός Χαράλαμπος Βαρδακώστας. Η αποστολή του Πανσερραϊκού ξεκίνησε από το πρωί για την Αλεξανδρούπολη με στάση στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης για φαγητό και ξεκούραση πριν από το παιχνίδι στην έδρα του Εθνικού. Παράλληλα οι παίκτες του Πανσερραϊκού πήραν και μια… «γεύση» από Σούπερ Λιγκ αφού βρέθηκαν εκεί που κάνει προπονήσεις η Ξάνθη.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού αποτελείται από τους: Γιαννακίδη, Κασίμη, Παρουτζή, Θεοδωρίδη, Μπάρδα, Αποστολόπουλο, Καστριτσέα, Ζιώγα, Ομπόσου, Παπαδόπουλο, Πούφλη, Παπαβασιλείου, Πέτρου, Νέδο, Βλαχόπουλο, Μπομπότα, Βουδουρίδη, Κούτλα και Βαρδακώστας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα