Πανσερραϊκός: Είχε τη… φανέλα και «λιοντάρια» στο γήπεδο

21:59 4/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Πανσερραϊκός που για την 6η αγωνιστική της Γ εθνικής κέρδισε με σκορ 2-1 στη Ξάνθη τον Άρη Αβάτου.

Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος ο Πανσερραϊκός πήρε την τέταρτη φετινή του νίκη που τον κρατά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ορφέα Ξάνθης.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί ποιοτικές δάφνες, το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν μόνο μια φάση στο 37ο όταν

ο Σιχλιμοίρης βρέθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Στεφανίδη (έκανε ντεμπούτο) που απέκρουσε το σουτ του Γιαννιώτη επιθετικού.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά απείλησαν με σουτ του Σαρηγιαννίδη, όμως στο 50ο ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από σέντρα του Νίκου Αναστασόπουλου από τα δεξιά ο Παπαδιώτης στην προσπάθεια του να διώξει μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (0-1). Οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη έπαιξαν έξυπνα, δεν επέτρεψαν τους γηπεδούχους να τους απειλήσουν και στο 70ο πέτυχαν και δεύτερο γκολ όταν ο Ζιώγας πήρε τις κόντρες εκτός περιοχής, πάσαρε ωραία στον Ομπόσου, αυτός βρήκε τον Δημήτρη Κονταξή, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, που με προβολή έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 91ο με ωραία κεφαλιά του Βασίλη Δόντσου. Το τελευταίο σφύριγμα του Άγγελου Αγγελάκη βρήκε τους παίκτες του Πανσερραϊκού να πανηγυρίζουν προς την πλευρά του πετάλου που βρισκόταν οι λίγοι αλλά εκδηλωτικοί Σερραίοι φίλαθλοι.

Άρης Αβάτου (Γ. Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρηγιαννίδης, Δόντσος, Σιχλιμοίρης, Γκέκας, Κρασώνης
Στον πάγκο: Ζοσιμίδης, Βαφειάδης, Αθανασίου, Μίλλερ, Κοτόπουλος, Μπουνταγκίδης, Καλογιάννης.

Πανσερραϊκός (Σ. Αναστασιάδης): Στεφανίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κούτλας, Αναστασόπουλος, Πέτρου, Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Βλαχόπουλος, Ομπόσου
Στον πάγκο: Σαρέγκος, Πουφλής, Κονταξής, Κασίμης, Παπαδόπουλος, Μορφάκης, Βαρδακώστας.

Σάκης Αναστασιάδης: «Συνεχίζουμε με ταπεινότητα»

Νέο ξεκίνημα για την ομάδα του θεωρεί τη νίκη στη Ξάνθη ο Σάκης Αναστασιάδης. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

«Γνωρίζαμε ότι ο Άρης Αβάτου μέσα στην έδρα του είναι δυνατός και γενικότερα είναι μια ομάδα που βασίζεται περισσότερο στη δύναμη. Είπαμε με τα παιδιά ότι πρέπει κι εμείς να αντισταθούμε σε αυτό το κομμάτι κι έτσι μπήκαμε κι εμείς δυνατά στο παιχνίδι και μπορέσαμε σε αυτόν τον τομέα να φέρουμε μια ισορροπία. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι θα πήγαινε στο γκολ, το βάλαμε εμείς, πετύχαμε κι ένα δεύτερο και κερδίσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Λίγες ομάδες θα πάρουν βαθμό σε αυτήν την έδρα»

-Αν είναι νέο ξεκίνημα:

«Το παιχνίδι με την Καβάλα ήταν από αυτά που… προγραμματίζαμε ότι ίσως δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Στο παιχνίδι με την Πέρνη νομίζω ότι αδικηθήκαμε γιατί η Πέρνη χωρίς να μπει στην περιοχή μας, χάναμε 2-1. Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα μας στοίχισε αλλά νομίζω ότι μετά τη σημερινή νίκη βλέπουμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, πάντα με ταπεινότητα και κάτω το κεφάλι να ξαναβρούμε πάλι τον βηματισμό μας και νομίζω ότι ξαναμπαίνουμε στο παιχνίδι».

-Για το επόμενο παιχνίδι στο Παραλίμνιο

«Ο Απόλλων Παραλιμνίου είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Τη γνωρίζουμε, όπως μας γνωρίζει κι αυτή. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες, θέλουμε να κερδίσουμε, με ευχές βέβαια καμία νίκη δεν έρχεται, πρέπει να ματώσουμε, να ιδρώσουμε για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Φώτο: sportsaddict.gr

Tα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Αλέξανδρος Κιλκίς – Απόλλων Παραλιμνίου:2-0 (4′ Μουσόνι, 79′ Τσολακίδης)

Άρης Αβάτου – Πανσερραϊκός: 1-2 (90+ Δόντσος / 50′ αυτογκόλ, 73′ Κονταξής)

Αετός Ορφανού – ΑΕ Καλαμπακίου: 1-1 (30′ Κωνσταντίνου / 86′ Κωνσταντινίδης)

Κεραυνός Πέρνης – Νέστος Χρυσούπολης: 0-0

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Εθνικός Αλεξ/πολης: 1-0 (71′ Αβράμης)

ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης: 2-0 (75′ Μαρκόπουλος, 90+ Βαλαβανόπουλος)

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ασπίδα Ξάνθης: 4-1 (20′-71′ Κυριακόπουλος, 64′ Ρουμπιές, 90+ Ζάγγουλος / 88′ Ζώτος)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ορφέας Ξάνθης 13 (12-7)

——————————————-

Νέστος Χρυσούπολης 12 (13-6)

——————————————-

Πανσερραϊκός 12 (12-8)Αετός Ορφανού 11 (11-7)Καβάλα 11 (9-3)Αλέξανδρος Κιλκίς 9 (7-3)Άρης Αβάτου 8 (8-6)Κεραυνός Πέρνης 8 (5-3)Εθνικός Σιδηροκάστρου 8 (3-5)

——————————————-

ΠΑΟΚ Κοσμίου 7 (7-8)Απόλλων Παραλιμνίου 5 (4-7)ΑΕ Καλαμπακίου 5 (5-11)Εθνικός Αλεξ/πολης 3 (5-11)Ασπίδα Ξάνθης 3 (3-19)

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα