Πανεργατική απεργία με δύο συγκεντρώσεις

10:18 13/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πυρετώδεις προετοιμασίες και στα Γιάννενα, ενόψει της πανεργατικής απεργίας που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με αφορμή τη συζήτηση και ψήφιση του νέου προϋπολογισμού. Κάλεσμα στους εργαζόμενους του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση απηύθυναν οι διοικήσεις του εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Πάντως, και αύριο θα πραγματοποιηθούν δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις στην πόλη των Ιωαννίνων: το εργατικό κέντρο για λόγους ουσιαστικούς και συμβολικούς επέλεξε να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το Μαρκετ Ιν, στις 10 το πρωί, επιχειρώντας να στείλει μήνυμα σε κυβέρνηση και εργοδοσία για την πρόσφατη βία και τις συλλήψεις συνδικαλιστών και εργαζομένων από την αστυνομία,

ενώ η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε ότι η συγκέντρωση των εργαζομένων θα γίνει στις 10.30 το πρωί, στο Κουρμανιό, περιοχή που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο Εργατικό Κέντρο.
Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αφορμή την πανεργατική απεργία, θα πραγματοποιηθεί και στις υπόλοιπες πρωτεύουσες της Ηπείρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα