ΠΑΜΕ: Γενέθλια 20ετίας με δίμηνη οικονομική εξόρμηση

13:32 13/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον Απρίλη του 2019 συμπληρώνονται 20 χρόνια από την ίδρυση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου και σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΜΕ θα συνδυαστούν με οικονομική εξόρμηση δίμηνης διάρκειας.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Όλα αυτά τα χρόνια το κεφάλαιο του ΠΑΜΕ ήταν και παραμένουν οι θέσεις του και η δράση του. Ούτε είχε, ούτε έχει άλλους πόρους, πέρα από την οικονομική

του ενίσχυση από συνδικαλιστικές οργανώσεις και εργαζόμενους που το στήριξαν και το στηρίζουν. Σε αντίθεση με τους εργοδότες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που «ταϊζονται» με εκατομμύρια ευρώ απ’ όλους τους κρατικούς και εργοδοτικούς μηχανισμούς.

Με τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση που αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία, το ΠΑΜΕ θα δυναμώσει τον ταξικό προσανατολισμό, τον ταξικό αγώνα, θα δώσει ένα ακόμη γερό χτύπημα στη γραμμή των κοινωνικών διαλόγων, του συμβιβασμού, της υποταγής. Η οικονομική του ενίσχυση θα βοηθήσει ακόμα πιο πολύ στην έκφραση της διεθνιστικής εργατικής αλληλεγγύης, στους εργάτες όλου του κόσμου.

Οι Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τα Συνδικάτα που είναι στη γραμμή του ΠΑΜΕ, θα διακινήσουν σε όλους τους χώρους δουλειάς κάρτες ενίσχυσης των 2 και των 5 ευρώ, για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να ξεδιπλώσουμε τον αγώνα, πιο οργανωμένοι, κι από καλύτερες θέσεις».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα