Π. Καμμένος: «Ηλίθιες» οι δηλώσεις Ερντογάν, «Ανιστόρητες» οι δηλώσεις Ράμα

09:16 2/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία και την Αλβανία έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, από το ακριτικό φυλάκιο της Μολυβδοσκέπαστης Ιωαννίνων που επισκέφθηκε χθες.
Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η χώρα μας δε θα δεχτεί «προκλήσεις και αναφορές, οι οποίες προσβάλλουν την ιστορία αλλά και το διεθνές δίκαιο».
Ο υπουργός Άμυνας, που πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στα ακριτικά φυλάκια της Βορειοδυτικής

Ελλάδας χαρακτήρισε «ηλίθιες» τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν και «ανιστόρητες» τις δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, για «εσωτερική» όπως είπε «κατανάλωση».
«Αν ο Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη Συνθήκη της Λωζάνης τότε θα επιστρέψουμε στη Συνθήκη των Σεβρών» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «οι συνεχείς απώλειες των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων και η πλήρης αποδόμηση μετά το πραξικόπημα, έχουν οδηγήσει τον Ερντογάν σε ηλίθιες δηλώσεις»…

Τέλος αναφερόμενος στο θέμα «τσάμηδων» που προσπαθούν να εγείρουν οι Αλβανοί σημείωσε πως «πρέπει να ξαναφέρουμε στη μνήμη μας ότι ήταν συνεργάτες των Ναζί, δηλαδή των ηττημένων στον πόλεμο».
Τον κ. Καμμένο υποδέχθηκαν στο ακριτικό Μολυβδοσκέπαστο αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, της Εθνοφυλακής καθώς και αντιπροσωπείες των Δήμων Πωγωνίου και Κόνιτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα