Όλγα Γεροβασίλη: Σταδιακά θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες

09:01 11/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Σταδιακά θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική», δήλωσε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη κατά την επίσκεψή της στα Ιωάννινα, προσθέτοντας ότι η χώρα ανακάμπτει και καταβάλλεται μια μεγάλη προσπάθεια με βήματα συνειδητά και μεθοδικά.
Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος επισκέφθηκαν τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου και συνομίλησαν με το προσωπικό.
Η Υπουργός ανέφερε ότι γίνεται αναλυτική καταγραφή των ζητημάτων παραβατικότητας ανά περιοχή προκειμένου να εκπονηθούν τα κατάλληλα σχέδια για την αντιμετώπισή της. Τόνισε δε, ότι η Αστυνομία εργάζεται μεθοδικά και έχει καταφέρει σημαντική μείωση της βαριάς εγκληματικότητας.

Αναφερόμενη στα ζητήματα που απασχολούν την Ήπειρο, η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε ότι τα θέματα των ναρκωτικών αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά, ενώ προανήγγειλε την διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια θερμικών καμερών για την καλύτερη επιτήρηση των χερσαίων συνόρων.

www.ert.gr

Keywords