«ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΕΙΛΙ» (Επεισόδια 45ο, 46ο και 47ο)

00:21 20/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, ώρα 15:00
ΕΡΤ2

WIND AT MY BACK
Kαθημερινή οικογενειακή δραματική σειρά, παραγωγής 1996-2001

Το οικονομικό κραχ της δεκαετίας του ’30 προκαλεί τη χρεοκοπία της επιχείρησης των Μπέιλι και τους οδηγεί στο μικρό χωριό Μπέντφορντ, στο Νότιο Οντάριο. Λίγες ώρες μετά την άφιξή τους όμως, ο Τζακ Μπέιλι πεθαίνει απροσδόκητα και η οικογένεια βρίσκεται

σε ακόμα χειρότερη θέση. Η χήρα, άστεγη και χρεοκοπημένη Χάνι Μπέιλι αναγκάζεται τότε ν’ αφήσει τα παιδιά της σε συγγενείς. Σκοπός της είναι να συγκεντρωθεί στο «χτίσιμο» μιας καινούργιας ζωής, ώστε να ενώσει και πάλι την οικογένεια. Και καθώς η δεκαετία του ’30 δείχνει τα δόντια της, οι ήρωες αντιμετωπίζουν τη μία δυσκολία μετά την άλλη, αποκομίζοντας ταυτόχρονα πολύτιμα μαθήματα.

«Επεισόδια 45ο, 46ο και 47ο»

Επεισόδιο 45ο: «Η θαυματοποιός»
Η Λίλιαν, μια ευαγγελίστρια θαυματοποιός, που πρόκειται να δώσει συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή της Γκρέις, παθαίνει νευρικό κλονισμό όταν μαθαίνει ότι τα «θαύματα» που κάνει, οφείλονται στη μεσολάβηση του μάνατζέρ της, που παρεμβαίνει πληρώνοντας τους «θεραπευμένους» πιστούς. Δραπετεύει απογοητευμένη και φθάνοντας στο Νιου Μπέντφορντ, μετά από παρότρυνση του Φατ, εμφανίζεται στο σπίτι της Τόπι και της Γκρέις για να φιλοξενηθεί. Οι δυο οικοδέσποινες, αρχικά, δεν καταφέρνουν να την αναγνωρίσουν χωρίς το κοστούμι της «θαυματοποιού».
Στο μεταξύ, η Κάλι, μαθαίνει για τη φυγά Λίλιαν Ντέι, ανακαλύπτει ότι υπάρχει αμοιβή για την επιστροφή της και υποψιάζεται τη φιλοξενούμενη των δυο γυναικών. Αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον μάντατζέρ της.

Επεισόδιο 46: «Ημέρα Μνήμης»
Ενώ οι ναζί καταλαμβάνουν την εξουσία στη Γερμανία, στο Νιου Μπένφρορντ πλησιάζει η Ημέρα Μνήμης για τους νεκρούς του Πρώτου Παγκοσμίου πολέμου. Οι κάτοικοι ετοιμάζονται να τη τιμήσουν τη μνήμη τους με τα αποκαλυπτήρια ενός κενοταφίου που προκαλεί ποικιλία αντιδράσεων. Ο ήρωας πολέμου Άλντεν Κραμπ αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει στον εορτασμό, παρά την παρότρυνση όλων.
Στο μεταξύ, ο Φατ και η Μέιζι προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας του γιου της Ρούλι, ο οποίος υποτίθεται ότι σκοτώθηκε από κατοίκους της πόλης, αφότου αρνήθηκε να καταταγεί στον στρατό. Όταν ο Άλντεν αποκαλύπτει ότι ο «νεκρός» ζει σε κοντινή πόλη, η Γκρέις αναλαμβάνει να τον πείσει να επισκεφτεί τη μητέρα του για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια.

Επεισόδιο 47: «Στην Σκιά του Μποξέρ»
Ο Ντελ Σάτον επιστρέφει στο Νιου Μπέντφορντ προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα στους πιο κοντινούς του ανθρώπους: Την Γκρέις και τον Μάξ. Προσπαθεί να ξανακερδίσει την αγάπη τους και ταυτοχρόνως προπονεί τον Φατ, που νιώθει να επισκιάζεται από την επιτυχία του Χαμπ στο ρινγκ.
Η κατάσταση σοβαρεύει όταν ο νεοφερμένος ανακαλύπτει ότι ο Τζιμ Φλετ ενδιαφέρεται επίσης για την Γκρέις. Πολύ σύντομα ένα απλό μάθημα πυγμαχίας εξελίσσεται σε προσωπική υπόθεση των δυο ανταγωνιστών.

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Σίρλεï Ντάγκλας, Κάθριν Γκρίνγουντ, Ντίλαν Πρόβενσερ, Τάιρον Σάβετζ, Τζέιμς Κάρολ, Ρόμπιν Κρεγκ, Ντέιλιν Έρβιν, Λιν Γκρίφιν, Νταν ΜακΝτόναλντ
Δημιουργός: Κέβιν Σάλιβαν
Ιστοσελίδα: http://series.ert.gr/

Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)

The post «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΕΙΛΙ» (Επεισόδια 45ο, 46ο και 47ο) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα