Οι «Πελαργοί» στη γιορτή του «Γαλανόλευκου Φάρου»

01:18 5/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τους ενώνει η αγάπη για την Εθνική ομάδα. Είναι οι σύνδεσμοι φιλάθλων των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Ο «Γαλανόλευκος Φάρος» και οι «Πελαργοί».

Οι πρώτοι γιόρτασαν τα 12 χρόνια της ίδρυσης τους σε μια λαμπρή… γαλανόλευκη εκδήλωση που έγινε στα Χανιά έχοντας καλεσμένους και τους… συναγωνιστές τους, τους «Πελαργούς», τους οποίους εκπροσώπησε ο Σερραίος αθλίατρος Θάνος Μηλούσης, εκ των ιδρυτών και επί σειρά ετών πρόεδρος του συνδέσμου. Ο κ. Μηλούσης παρέλαβε το βραβείο εκπροσωπώντας τους Πελαργούς ευχαριστώντας

τα μέλη του Γαλανόλευκου Φάρου για τη φιλοξενία «ευχαριστούμε πολύ για την τιμή και την άψογη φιλοξενία στα Χανιά τον Νίκο Φλέκα και τους συνεργάτες του στο Γαλανόλευκο Φάρο. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. του συνδέσμου μας για την εμπιστοσύνη τους και τους Πελαργούς από όλο τον κόσμο που σε κάθε ταξίδι γράφουν ιστορία».

Στο μουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου στα Χανιά

Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν πρώην ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της Εθνικής ομάδας και έγραψαν τη δική τους ιστορία, ενώ καλεσμένοι του Γαλανόλευκου Φάρου ήταν οι: Κατσουρανης, Αποστολακης, Mαχλάς, Παράσχος, Βαμβακούλας, Πουπάκης, Τσιάρτας, Νικολαϊδης, Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης, Νικολούδης, Δαμανάκης, Γούναρης και Γουνδουλάκης. Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση της κόρης του αείμνηστου Αλκέτα Παναγούλια, Δέσποινας, η οποία έφτασε στα Χανιά από τις ΗΠΑ. Όσοι βρέθηκαν στη γιορτή διασκέδασαν σε μια όμορφη κρητική βραδιά με φαγητό, ποτό και τραγούδι με τους μοναδικούς Μανώλη Κονταρό και Νίκο Ζωιδάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα