Οι Γιατροί του Κόσμου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

16:51 1/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Mε την υποστήριξη της ΔΕΗ, για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα υπάρχει ειδικό ιατρικό περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν οι ΓτΚ: «Στο χώρο που θα διατεθεί στην Οργάνωση από τη ΔΕΗ, θα διαμορφωθούν τρία ιατρεία. Ένα γενικό – παθολογικό, ένα παιδιατρικό και ένα οφθαλμολογικό ιατρείο. Εθελοντές ιατροί των Γιατρών του

Κόσμου, θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση με συμβουλευτικό χαρακτήρα σε επισκέπτες της έκθεσης, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Επιπρόσθετα, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του περιπτέρου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να γνωρίσει, μέσα από μια έκθεση φωτογραφίας, την ιστορία και την πορεία των δράσεων της Οργάνωσης».

Τέλος, οι ΓτΚ κάνουν γνωστό ότι: «Δωρεάν εισιτήρια εισόδου θα διατεθούν μετά τις 4 Σεπτεμβρίου, με τη χορηγία της HELEXPO και της ΔΕΗ, από τα γραφεία της Οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, (Πτολεμαίων 29Α, 3ος όροφος, 2310 566 641 & 2315 314 206), σε ανέργους, απόρους και ανασφάλιστους.

Ευελπιστούμε και τη φετινή χρονιά η δράση αυτή να συμβάλλει ως αρωγός σε όσους έχουν ανάγκη! Τα Ιατρεία Προληπτικού Ελέγχου στη ΔΕΘ θα λειτουργούν από τις 9 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου καθημερινά.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00 – 22:00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00
Πλησιέστερη είσοδος: Πύλη 2 (X.A.N.Θ.)».

Keywords
Τυχαία Θέματα