Οι αντιδράσεις των κομμάτων στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου

14:48 15/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, προκάλεσαν τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

Έντιμη χαρακτήρισε τη σχέση του με τον πρωθυπουργό ο υπουργός Άμυνας ο οποίος μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ και απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την κυβέρνηση καθώς όπως είπε οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να κάνουν το χατίρι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξή του έδωσε απαντήσεις για όλα τα θέματα ενώ επιχείρησε να ρίξει

τους τόνους σε σχέση με τα όσα είπε στις ΗΠΑ για το εναλλακτικό σχέδιο της ονομασίας της FYROM.

Π. Καμμένος: Δεν θα συμπράξουμε στη Συμφωνία των Πρεσπών (video)

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε λόγο για κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας, Τσίπρα-Καμμένου, σημειώνοντας ότι θα κάνουν τα πάντα οι δύο κυβερνητικοί εταίροι για λίγες μέρες ακόμη παραμονής στην εξουσία και συμπλήρωσε με νόημα, ότι όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές, τόσο καλύτερα θα είναι για τα συμφέροντα χώρας.

Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό Κορινθίας-Πώς σχολίασε τις δηλώσεις Καμμένου (video)

Από το Κίνημα Αλλαγής, ο Ανδρέας Λοβέρδος κάνει λόγο για συνεννοημένες διαφωνίες και για σικέ παιχνίδι Τσίπρα και Καμμένου και εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές μέσα σε πολωτικό κλίμα.

Το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του μιλάει για «προεκλογικά οικογενειακά καβγαδάκια εντός της κυβέρνησης».

Σχόλιο του ΚΚΕ για δηλώσεις Καμμένου περί βάσεων και ενδοκυβερνητικής διένεξης

Από την πλευρά του Το Ποτάμι αναφέρει πως «O συνεταιρισμός εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζει το θέατρο. Μοιράζουν ρόλους, στήνουν εικονικούς καυγάδες και στο τέλος όλα μέλι-γάλα, αδιαφορώντας αν με αυτές τις παραστάσεις γελοιοποιούν τη χώρα. Δεν τους χωρίζει καμιά ιδεολογική άβυσσος. Τα κοινά στοιχεία είναι πολύ περισσότερα. Τους ενώνουν ο αμοραλισμός και η αγάπη για τις καρέκλες τους».

«Είτε ο κ. Καμμένος είπε την αλήθεια, ότι η πρόταση που έκανε στις ΗΠΑ τελούσε σε γνώση του κ. Τσίπρα, είτε όχι, η Κυβέρνηση διχάζεται στο εσωτερικό της και στην ουσία η δεδηλωμένη έχει χαθεί», δηλώνει η Ένωση Κεντρώων στην ανακοίνωσή της αναφορικά με τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, σημειώνοντας, επίσης, ότι: «Τα ήξερα – δεν ήξερα και τα μαζί και χώρια δεν μπορούν να αποτελούν πολιτική της Κυβέρνησης. Αν ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι αυτή είναι εθνική γραμμή, η Ένωση Κεντρώων του τονίζει ότι είναι εθνική τραγωδία».

Δύο ερωτήσεις απευθύνει στον πρωθυπουργό το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών με ανακοίνωσή του, για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Συγκεκριμένα:

-Αν ο Πρωθυπουργός γνώριζε και δεν ενέκρινε την εναλλακτική πρόταση Καμμένου, γιατί ο δεύτερος την προωθεί στο εξωτερικό και μάλιστα δημοσία δαπάνη;

-Και αν ο Πρωθυπουργός θα διατηρήσει ως ΥΠΕΘΑ αυτόν που προσπαθεί να επιβάλλει την εθνική πολιτική από το εξωτερικό;

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα