ΟΦΚΑ Σερρών: Το «κόκκινο» της παράδοσης

23:13 21/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο καθιερωμένος αγιασμός του ΟΦΚΑ Σερρών ενόψει της έναρξης της νέας αθλητικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Οι παράγοντες του παλαιότερου συλλόγου στίβου στο Νομό Σερρών (με έτος ίδρυσης το 1982) είδαν το στάδιο της πόλης μας να… «κοκκινίζει», με εκατοντάδες μικρά παιδιά να δίνουν ένα ωραίο χρώμα στην εκδήλωση και να στέλνουν το μήνυμα της αξίας του αθλητισμού.

Ο πρώτος πρόεδρος του ΟΦΚΑ Δημήτρης Μακρής, ο πρόεδρος Βαγγέλης Καταρτζής και το Δ.Σ. του ΟΦΚΑ Σερρών

Ο πρόεδρος του ΟΦΚΑ Σερρών Βαγγέλης Καταρτζής,

τα μέλη του Δ.Σ. και οι προπονητές του συλλόγου καλωσόρισαν γονείς και αθλητές κι ευχήθηκαν και η φετινή χρονιά να συνδυαστεί με επιτυχίες για τον ΟΦΚΑ Σερρών.

Ο Παναγιώτης Γούλας με τους αθλητές του που φέτος έφεραν στις Σέρρες πολλά μετάλλια

O προπονητής Παναγιώτης Γούλας μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για τις επιτυχίες του συλλόγου τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αλλά και για την παρουσία πολλών παιδιών στον αγιασμό για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς: «Σήμερα κάναμε τον αγιασμό μας, κάτι βασικό και σημαντικό για το ξεκίνημα της χρονιάς. Με τη βοήθεια Του Χριστού και Της Παναγίας να μας ευλογήσουν για τη χρονιά που ξεκινά. Είναι σημαντικό για εμάς ότι τόσα πολλά παιδιά ήρθαν σήμερα στο στάδιο, με χαρά βλέπουμε αυτήν την «πλημμύρα», «κοκκίνισε» πραγματικά το γήπεδο σήμερα. Νιώθω ευλογημένος να βλέπω τόσα παιδιά να ασχολούνται με το στίβο. Είναι ευχή για εμάς να γεμίζουν αυτοί οι χώροι και αυτός είναι ο στόχος και η επιδίωξη μας. Να έρχονται τα παιδιά στα γήπεδα και να φεύγουν από τις κατατοπιές».

Ο τεχνικός σύμβουλος του ΟΦΚΑ Σερρών Σταύρος Ζορμπάς παρουσίασε τις πολλές επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου

Όσον αφορά το στόχο του ΟΦΚΑ Σερρών τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Γούλας είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Ο στόχος ο δικός μας είναι μια καλύτερη θέση από τη φετινή. Βέβαια, πρωτεύον στο σύλλογο και ο στόχος του συλλόγου είναι να έχουμε καλύτερους ανθρώπους και κατ΄ επέκταση καλούς αθλητές κάτι που προκύπτει μέσα από μια αθλητική διαδικασία ίδια για όλους. Φέτος ήταν μια εξαιρετική χρονιά για εμάς. Μεταξύ 400 σωματείων, πέρυσι ήμασταν στην 38η θέση και φέτος είμαστε στην 16η θέση με πάρα πολλούς πρωταθλητές Ελλάδας και αθλητές που διακρίθηκαν όπως ο Τεσσαρομάτης, ο Ψάλτης, ο Βλάχος, ο Σιδέρης, ο Ρούμτσιος, η Καμήλαλη, μια πραγματική «πλημύρα» με επιτυχίες, στις ρίψεις τα αδέλφια Γεννίκη, εξαιρετικές νίκες και στις σκυτάλες. Μια χρονιά λαμπρή για το σύλλογο και θέλουμε να την ξεπεράσουμε φέτος με τη συνεργασία των προπονητών, των αθλητών και του Δ.Σ.».

Στα… «κόκκινα» σήμερα το πρωί το Στάδιο της πόλης των ΣερρώνΟ Χαράλαμπος Σαρηβασιλείου και η Στέλλα Σπανουδάκη με αθλητές τους.Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία του συλλόγου έχουν οι γονείς των αθλητών

Keywords
Τυχαία Θέματα