Ο Ηρακλής Βερβέρης υποψήφιος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

00:09 11/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Μαΐου για την ανάδειξη νέας Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου με τον συνδυασμό «Τολμάμε Για Το Βόρειο Αιγαίο» του Παναγιώτη Χριστόφα, ανακοίνωσε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ηρακλής Βερβέρης.

Σε δήλωσή του τονίζει: «Με τη δική σας υποστήριξη υπηρέτησα το νησί με συνέπεια και είχα σαν μοναδικό

γνώμονα τη προώθηση των τοπικών συμφερόντων και αναγκών, τόσο στο χώρο της εργασίας μου στο Νοσοκομείο, όσο και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τώρα μπορώ να στραφώ σε εσάς και να ζητήσω ξανά τη στήριξη, προκειμένου να συνεχίσω με την ίδια συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Η θητεία της παρούσας Περιφερειακής Αρχής διακρίθηκε για :

Την γραφειοκρατική διαχείριση των μεγάλων αναπτυξιακών προβλημάτων των νησιών μας. Διαχείριση που σε καμιά περίπτωση δεν συνάδει με μια Αιρετή Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Την αποφυγή εμπλοκής στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των νησιών μας. Χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις στο μεταναστευτικό, τη παιδεία, την υγεία, το περιβάλλον, το πολιτισμό.

Την απουσία πολιτικών που θα βοηθήσουν τους κτηνοτρόφους και τους παραγωγούς στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Μειωμένες τιμές στο γάλα, στο κρέας και στο λάδι. Όμως η καραντίνα συνεχίζεται, η δακοκτονία απέτυχε.

Την μικρή απορρόφηση πιστώσεων του ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου, αποτέλεσμα κανένα μεγάλο έργο να έχει ξεκινήσει. Το μεγάλο έργο οδοποιίας «Καλλονής – Σιγρίου» να παραμένει ανενεργό καθ΄όλη τη διάρκεια της Περιφερειακής θητείας.

Την εκπληκτική περιφρόνηση προς τους θεσμούς που υποτίθεται ότι υπηρετεί. Την αυταρχική συμπεριφορά που επιδεικνύει σε εργαζόμενους και πολίτες.

Θεωρούμε λοιπόν ότι ήρθε η ώρα η Λέσβος να τολμήσει, να πάει μπροστά, το Βόρειο Αιγαίο να βρει ξανά τον βηματισμό του, να πορευτεί δίπλα με τις άλλες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές Περιφέρειες, να πάψει να αποτελεί ουραγό αποτελεσματικότητας, ευκαιριών και προοπτικών. Ο τόπος χρειάζεται Περιφερειακή αρχή, ευρείας πλειοψηφίας με προοδευτική ατζέντα, που θα κερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Μαζί με τον Παναγιώτη Χριστόφα, τολμάμε, σχεδιάζουμε, διεκδικούμε για την Λέσβο από το ένα άκρο του νησιού στο άλλο. Υπολογίζουμε στη δύναμη, τη συμβολή, την ψήφο σας, προκειμένου το Βόρειο Αιγαίο και η Λέσβος να αλλάξει σελίδα και να βάλει τέλος, στην φαυλότητα, τον αναχρονισμό, την υπανάπτυξη, την ανεργία.»

The post Ο Ηρακλής Βερβέρης υποψήφιος με τον Παναγιώτη Χριστόφα appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα