Ο Γ.Σπιλάνης συνομιλεί με κατοίκους της Δυτικής Λέσβου

18:04 14/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Θερμή και εγκάρδια υποδοχή, επιφύλαξαν οι κάτοικοι της περιοχής Καλλονής στον επικεφαλής της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για το Βόρειο Αιγαίο , Γιάννη Σπιλάνη , καθώς και στους υποψηφίους συμβούλους Μιχάλη Μπάκα , Μαρία Νικολάρα και Στρατή Νικολάου , στη προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χτες σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις βασικές αρχές του προγράμματος της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ καθώς και τον προγραμματισμό της, για ζητήματα που αφορούν την βιώσιμη ανάπτυξη

της περιοχής, όπως της προστασίας του κόλπου της Καλλονής ως πηγή ζωής για την περιοχή , της τουριστικής ανάπτυξης , της παραγωγής ποιοτικών αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων και της ελκυστικότητας των νησιών μας. Οι ίδιοι οι κάτοικοι έθεσαν αρκετά θέματα στη συνέχεια στον γόνιμο δημοκρατικό διάλογο που αναπτύχθηκε και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον της συζήτησης επί τρεις ώρες .

«Στόχος μας είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών και η προώθηση τους στις ντόπιες και διεθνείς αγορές, με σκοπό την δημιουργία και καθιέρωση ενός αναγνωρίσιμου brand για όλο το Βόρειο Αιγαίο» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Σπιλάνης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη συστράτευσης των πολιτών και των συνεργασιών με άλλες πολιτικές δυνάμεις που απαιτούνται λόγω απλής αναλογικής , ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανάπτυξης.

Μιας ανάπτυξης ισόρροπης που θα αφορά όλους τους πολίτες και τις ανάγκες τους, απέναντι σε λογικές που ως ανάπτυξη εννοούν τα σχέδια των λίγων και εκλεκτών. Για να κρατήσουμε κοντά μας τους νέους ανθρώπους. Για να μείνουν σε πόλεις και χωριά , τα παράθυρα ανοιχτά και τα φώτα αναμμένα’’

The post Ο Γ.Σπιλάνης συνομιλεί με κατοίκους της Δυτικής Λέσβου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα