Ο Γ.Σπιλάνης στηρίζει την σύσταση Πρωτοδικείου στη Λήμνο

00:09 5/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

“Η Περιφερειακή παράταξη ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ στηρίζει και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το δικαίωμα των πολιτών της Λήμνου στην απονομή δικαιοσύνης με τρόπο ισότιμο της υπόλοιπης Ελλάδας” τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Σπιλάνης.

Το αίτημα των πολιτών και των φορέων του νησιού , για την άμεση στελέχωση του δικαστικού συστήματος με εισαγγελέα και το ανάλογο υπαλληλικό προσωπικό καθώς και της σύστασης Πρωτοδικείου, “δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο , ειδικά όταν αναφέρεται από κατοίκους ενός ακριτικού νησιού που ζουν

σε μια από τις πλέον φτωχές περιφέρειες της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Είναι άδικο, ακριβώς αυτοί οι κάτοικοι να επιβαρύνονται δυσανάλογα με έξοδα μετακίνησης και διαμονής στο νησί της Λέσβου , κάθε φορά που απευθύνονται στη δικαιοσύνη , όταν υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ενός δικαστικού λειτουργού στο νησί, όπως και η δυνατότητα ίδρυσης Πρωτοδικείου που επιλύει οριστικά το ζήτημα, προς όφελος των κατοίκων και του αισθήματος δικαίου που πρέπει να παγιωθεί στη Λήμνο” τονίζει ο κ. Σπιλάνης.

Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ συνυπογράφει το αίτημα των κατοίκων και υπόσχεται ότι θα είναι στο πλευρό τους , μέχρι την τελική τους δικαίωση.

The post Ο Γ.Σπιλάνης στηρίζει την σύσταση Πρωτοδικείου στη Λήμνο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα