«Νύχτες Αλληλεγγύης» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου

17:40 23/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Νύχτες Αλληλεγγύης» είναι ο τίτλος του φετινού Φεστιβάλ Ρεματιάς, που ξεκινάει την 1η Ιουλίου φιλοδοξώντας κάθε καλοκαιρινή βραδιά να είναι μια γιορτή στη Ρεματιά και να γίνει το θέατρο ένας τόπος συνάντησης των πολιτών με τους καλλιτέχνες και τα έργα τους.

Από τις 54 συνολικά εκδηλώσεις, οι 11 έχουν εισιτήριο, ενώ στις 43 η είσοδος είναι ελεύθερη. Σε αυτές καλούνται οι θεατές να συνεισφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης

Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Στο Φεστιβάλ Ρεματιάς θα δοθούν συνολικά 24 θεατρικές παραστάσεις και 30 μουσικές και χορευτικές. Ανάμεσα στις συναυλίες, τρεις θα είναι από τη Φιλαρμονική του Δήμου συνεργαζόμενη και με άλλους μουσικούς.

Συναυλία με ελεύθερη είσοδο θα δοθεί επίσης και από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, η οποία θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια των Beatles σε ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας του Νίκου Πλατύραχου.

Με απώτερο σκοπό την υπηρέτηση των αρχών της αλληλεγγύης και της ελεύθερης πρόσβασης στα πολιτισμικά αγαθά, ο Δήμος Χαλανδρίου, στην ανακοίνωσή του για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, επισημαίνει:

Keywords
Τυχαία Θέματα