Νωρίτερα φέτος η δρομολόγηση του BLUESTAR στην Σάμο

09:37 18/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μεγάλη ικανοποίηση άκουσαν οι σαμιώτες την είδηση της δρομολόγησης των σύγχρονων πλοίων BLUESTAR 1 και 2, από 17 Μαρτίου 2019 και μέχρι 31 Οκτωβρίου 2019 στην γραμμή Πειραιά – Σάμος που δικαιώνει ένα πάγιο αίτημα για την σύνδεση της Σάμου με τα Δωδεκάνησα.Τα πλοία θα προσεγγίζουν το λιμάνι του Μλαγαρίου στην Σάμο και ταυτόχρονα θα υπάρχει σύνδεση με Κω – Σύμη και Ρόδο.

«Η ανακοίνωση της έναρξης δρομολογίου από τα μέσα Μαρτίου απευθείας από και προς Σάμο χωρίς

ενδιάμεσο προορισμό και μάλιστα με πλοία που συγκαταλέγονται στα καλύτερα της Ελληνικής ακτοπλοϊας, όπως είναι τα BLUESTAR 1 και 2, είναι είδηση που γέμισε όλους εμάς τους νησιώτες με χαρά. Η σύνδεση επίσης με Κω και Ρόδο μέσω αυτών των δρομολογίων είναι και αυτή ιδιαίτερα σημαντική.

Εκπροσωπώντας το σύνολο των κατοίκων των νησιών μας θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην πλοιοκτήτρια εταιρεία και να τονίσουμε πόσο σημαντική είναι για μας που ζούμε και επιχειρούμε στις δύσκολες συνθήκες που η νησιωτικότητα δημιουργεί, η συνεχής βελτίωση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας μας που γίνεται πράξη το τελευταίο διάστημα», αναφέρει στην επιστολή του ο Αντιπεριφεριάρχης Σάμου

The post Νωρίτερα φέτος η δρομολόγηση του BLUESTAR στην Σάμο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα