Νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από τη Λαμία 0-2 (video)

19:05 29/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τέρματα των Τζόλη στο 12’ και Βιεϊρίνια στο 64’ ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία κερδίζοντας τη τοπική ομάδα με 2-0 για την 10η αγωνιστική της Super League.

Από νωρίς κυριάρχησε στην αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ, πίεσε ψηλά τη Λαμία

κι έφτασε σε ένα γρήγορο γκολ με τον Τζόλη στο 12ο λεπτό (1-0), έπειτα από ωραίο γύρισμα του Ουαγκέ. Ο σκόρερ έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα στο 21’, όμως το πλασέ του έφυγε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος και άγγιξε το δεύτερο γκολ πάλι με τον Τζόλη που βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Στο 64’ ήταν η σειρά του Αντελίνιο Βϊειρίνια να «μιλήσει». Ο εμβληματικός αρχηφγός του ΠΑΟΚ με άψογη εκτέλεση φάουλ έξω από τη περιοχή διαμόρφωσε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη του ΠΑΟΚ.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Μπεχαράνο, Σκόνδρας – Ίνγκασον, Τζόλης

ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Επασί, Σκόνδρας (62’ βασιλακάκης), Ασίγκμπα (45’+1’ Τζανετόπουλος), Αντέτζο, Μπαχανάκη (46’ Σαραμαντάς), Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Ντέλετιτς, Τσούκαλος (62’ Αραμπούλι), Ρόμανιτς, Καραμάνος.

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (71’ Σβαμπ), Νινούα (81’ Τσιγγάρας), Μουργκ (60’ Αντ. Ζίβκοβιτς), Τζόλης (60’ Βιεϊρίνια), Σφιντέρσκι (81’ Τσόλακ).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα