Νέο τουριστικό site στον Αγ. Νικόλαο

07:19 23/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τέλος Μαΐου αναμένεται να είναι έτοιμο και να ανέβει στο διαδίκτυο για χρήση το νέο τουριστικό site του δήμου Αγίου Νικολάου. Ήδη έγινε η παρουσίαση του, στην αρμόδια επιτροπή, με το δήμαρχο Αντώνη Ζερβό να κάνει λόγο για μια εξαιρετική δουλειά.

Το site είναι προσαρμοσμένο στις σημερινές ανάγκες των επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής, φιλοξενεί μεταξύ άλλων χάρτες και ποικίλες πληροφορίες, αναφορικά με την πρόσβαση από και προς τα αεροδρόμια Ηρακλείου, Χανίων και Σητείας, αλλά και διαδρομές ορειβατικές, ποδηλατικές, ή με αυτοκίνητο. Επιπλέον ιδιαίτερη μνεία γίνεται στα θρησκευτικά μνημεία, στην ενδοχώρα του δήμου, στις παραλίες, στην παραδοσιακή διατροφή καθώς και στις δυνατότητες παραμονής των ξένων επισκεπτών.
Επίσης θα παρέχεται η δυνατότητα συμπλήρωσης επιπλέον ενοτήτων, εστιατόρια, καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων, και ότι άλλο αποφασιστεί με την συμμετοχή των φορέων και επιχειρηματιών της πόλης.
Σύμφωνα με τον κ. Ζερβό, το θέμα που καλείται ν’ αντιμετωπίσει η δημοτική αρχή, είναι όχι μόνο ν’ ανεβάσει στο διαδίκτυο ένα site, αλλά και να συνεχίσει να το τροφοδοτεί με υλικό για να παραμείνει σύγχρονο και να προσαρμόζεται και στα επόμενα χρόνια στις τάσεις της αγοράς.
Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την παρουσίαση του τουριστικού site, συμμετείχαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων, Γιώργος Πελεκανάκης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Χάρης Αλεξάκης, ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ, Μιχάλης Φαρσάρης και ο σύμβουλος τουρισμού του δήμου, Γιάννης Τσαγκαράκης.
Να σημειώσουμε ότι οι διαθέσιμες για τους χρήστες γλώσσες, είναι οι παρακάτω : Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρώσικα και πιθανόν Ιταλικά.

www.ert.gr

Keywords