ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα

17:48 20/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ματαιοπονεί ο κ. Τσίπρας όταν προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η πολιτική του άνοδος στηρίχθηκε στο ψέμα και στην εξαπάτηση των πολιτών» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχολιάζοντας πως οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν έναν νέο.

«Το «όχι νέα

μέτρα» έγινε η μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στην ελληνική ιστορία. Οι υποσχέσεις για «δίκαιη ανάπτυξη» έμειναν κούφια συνθήματα, καθώς η πολιτική της κυβέρνησης έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους. Το παλαιό μεγάλο ψέμα για σκίσιμο των μνημονίων διαδέχθηκε το νέο για δήθεν έξοδο από αυτά, καθώς η κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει το τέταρτο μνημόνιο με σκληρά μέτρα λιτότητας έως το 2022» σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα. Οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους».

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς τονίζει: «ΥΓ: Το ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε, ειδικά σήμερα, να πει ότι «είναι στο νερό και κολυμπάει» δεν ξέρουμε αν είναι προϊόν θράσους ή σύγχυσης… Μπορεί άραγε να κατέβει μια βόλτα στις ακτές του Σαρωνικού να δει τα κατορθώματα της κυβέρνησής του;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Α. Τσίπρας: Οδηγούμε με ασφάλεια τη χώρα στην έξοδο από την κρίση

Keywords
Τυχαία Θέματα