«Να απαντήσει ο κ. Στουρνάρας αν έχει υπογράψει κι άλλες συμβάσεις με τη Novartis» (video)

14:38 15/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

videoΕναντίον της Ν.Δ και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για τη στάση τους στην υπόθεση Novartis, καταφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ κάλεσε τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα να δώσει απαντήσεις αν υπάρχουν και άλλες συμβάσεις που έχει υπογράψει με την εταιρεία

και αν είχε και έχει προνομιακές σχέσεις με τα διευθυντικά της στελέχη.

«Χθες όμως είδε το φως της δημοσιότητας και μια νέα αποκάλυψη που αφορά τον κ. Στουρνάρα, ο οποίος σας θυμίζω ότι σε καμία από τις παρεμβάσεις του κατά τις οποίες μιλούσε για σκευωρία και πολιτική επίθεση που ενορχηστρώνεται εναντίον του δεν θεώρησε σκόπιμο να αναφέρει ότι είχε επαγγελματικούς δεσμούς με την Novartis, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο είναι απολύτως άνευ σημασίας. Αφού όμως ο κ. Στουρνάρας δεν διέψευσε τα χθεσινά δημοσιεύματα οφείλει σήμερα να απαντήσει αν υπάρχουν και άλλες συμβάσεις που έχει υπογράψει με την εταιρεία και αν είχε και έχει προνομιακές σχέσεις με τα διευθυντικά της στελέχη. Ερωτήματα που είναι κυρίως πολιτικά και δεν αφορούν το ποινικό σκέλος της υπόθεσης. Αυτό εξάλλου θα διερευνηθεί όπως αρμόζει από τα αρμόδια όργανα της Bουλής και της Δικαιοσύνης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post «Να απαντήσει ο κ. Στουρνάρας αν έχει υπογράψει κι άλλες συμβάσεις με τη Novartis» (video) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα