Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Χρυσά και ασημένια τα κορίτσια της συγχρονισμένης

20:59 26/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Λάμψη μεταλλίων για τις αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού στους χειμερινούς αγώνες κορασίδων Β΄ που πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ».

Οι αθλήτριες του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού που συμμετείχαν στους αγώνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και επέστρεψαν στις Σέρρες με ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια. Πρόσωπο των αγώνων η Νάνσυ Μάγειρα που «κρέμασε» στο λαιμό της τρία μετάλλια, ένα χρυσό

στο ντουέτο και δύο ασημένια στις φιγούρες και στο ομαδικό. Αναλυτικά ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ντουέτο με την Νάνσυ Μάγειρα και την Ελεονόρα Καραμανίδου και το αργυρό στο ομαδικό με τις Ελεονόρα Καραμανίδου, Νάνσυ Μάγειρα, Θάλεια Δαμπάλη, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Μαρία Πρεβλοπούλου, Εύη Φλαμούρη, Αννέτα Ψαρρά, Κωνσταντίνα Σαββοπούλου και αναπληρωματική την Χριστίνα Ανδριτσάκη. Η Νάνσυ Μάγειρα κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο και η Ελεονόρα Καραμανίδου την 11η θέση στις φιγούρες ανάμεσα σε 211 αθλήτριες από ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Δώρα Παρτάλη που μαζί με την Αλεξάνδρα Φραγγάκη και την Κωνσταντίνα Μπαξεβανίδου είναι οι προπονήτριες των αθλητριών δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ικανοποιημένη από την εμφάνιση των κοριτσιών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού: «Ήταν κάτι το οποίο το περιμέναμε. Δουλέψαμε πολύ και η προσπάθεια των κοριτσιών έφερε αποτελέσματα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι στο σύλλογο». Στους αγώνες πήραν μέρος συνολικά 222 αθλήτριες (10-12 ετών) από 20 σωματεία, με 32 Ντουέτα και 18 Ομαδικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα