Μέσω Ελασσόνας και Κοζάνης η κίνηση στην Αθηνών – Θεσ/νίκης

17:07 16/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αλλαγές στην κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, έχει επιφέρει η κακοκαιρία που επικρατεί. Ένα μεγάλο μέρος του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου από την Λάρισα μέχρι και την Κατερίνη παραμένει ουσιαστικά ανενεργό, λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από τις έντονες βροχοπτώσεις. Ετσι η κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων εκτρέπεται από τον κόμβο της Γυρτώνης προς την Ελασσόνα και από εκει μέσω της

Κοζάνης προς την Εγνατία για κάποιον που θέλει να κατευθυνθεί προς τη Θεσσαλονίκη, ενώ η κυκλοφορία από την Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, διέρχεται από τον κόμβο του Κλειδιού Ημαθίας.

Για τα συγκεκριμένα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση και η εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, στην οποία αναφέρει συγκεκριμένα:
«Σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 15:15 διακόπηκε η κυκλοφορία στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων τα οποία σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα γεωλογικά φαινόμενα της περιοχής είχαν σαν αποτέλεσμα τη συγκέντρωση ιδιαίτερα αυξημένου όγκου υδάτων σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στις ανάντη και κατάντη περιοχές του Αυτοκινητοδρόμου και στη συνέχεια στον αυτοκινητόδρομο.
Η κυκλοφορία μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης διεξάγεται μέσω της παρακάτω εκτροπής:
• στο ρεύμα προς Αθήνα:
Έξοδος στον Α/Κ Κλειδιού – Εγνατία – Ελασσόνα – Κοζάνη και είσοδο στον Α/Κ Γυρτώνης.
• στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη:
Έξοδος στον Α/Κ Γυρτώνης – Κοζάνη – Ελασσόνα – Εγνατία και είσοδο στον Α/Κ Κλειδιού.
Παρακαλούμε τους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά, να ελέγχουν τις οδηγίες που δίνονται μέσω των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα