«Μέχρι να σε βρω» – Ένα συγκινητικό κοινωνικό δράμα στην ΕΡΤ2

01:33 2/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

To κοινωνικό δράμα με τίτλο «Μέχρι να σε βρω», συμπαραγωγής ΗΠΑ-Ισπανίας 2009, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 23:00.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Ροντρίγκο Γκαρσία.

Παίζουν: Ανέτ Μπένινγκ, Ναόμι Γουότς, Κέρι Ουάσινγκτον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζίμι Σμιτς, Ντέιβιντ Ράμσεϊ, Σαρίκα Επς, Τσέρι Τζόουνς, Σ. Έπαθα Μέρκερσον, Αϊλίν Ράιαν, Ντέιβιντ Μορς.

Υπόθεση: Τρεις ιστορίες που συναντιούνται για να καταλήξουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα

σύγχρονη εκτίμηση της μητρότητας και της θέσης που έχει στη ζωή των τριών, τόσο διαφορετικών ηρωίδων, με διαφορετικές προτεραιότητες και στάσεις για τη ζωή τους.

Η Κάρεν (Ανέτ Μπένινγκ) είναι μία ανύπαντρη γυναίκα 50 χρόνων, που ζει με την άρρωστη μητέρα της (Αϊλίν Ράιαν), και αντιμετωπίζει προβλήματα κοινωνικοποίησης. Έχει έναν ιδιαίτερο και δύσκολο χαρακτήρα, που οφείλεται στο γεγονός ότι σε μικρή ηλικία και συγκεκριμένα στα 14 της, έμεινε έγκυος αλλά έδωσε το παιδί της για υιοθεσία.

Η Ελίζαμπεθ (Ναόμι Γουότς) έχει «θάψει» τον εαυτό της στην εργασία, ζει χωρίς έρωτα, μόνο με ευκαιριακό σεξ. Σκληρή δικηγόρος και καριερίστα, έρχεται αντιμέτωπη με μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που την κρατάει πίσω επαγγελματικά.

Η Λούσι (Κέρι Ουάσινγκτον) δεν μπορεί να κάνει παιδιά και με το σύζυγό της (Ντέιβιντ Ράμσεϊ) προσπαθεί να υιοθετήσει. Μέσα από μια κοινωνική υπηρεσία αναζητούν μια νεαρή μέλλουσα μητέρα που να είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει το μωρό, όταν βρεθούν οι κατάλληλοι θετοί γονείς.

Με τις ζωές και τη μοίρα τους συνδεδεμένες μεταξύ τους, οι τρεις γυναίκες θα έρθουν αντιμέτωπες με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, καθώς η καθεμιά τους αναζητεί τον δυνατότερο δεσμό: την αγάπη της μάνας με το παιδί της.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα