Μέχρι 30 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για μειωμένα τέλη στη χερσαία ζώνη του λιμένος Αγ. Νικολάου

21:55 22/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Καταληκτική ημερομηνία η 30η Οκτωβρίου προκειμένου οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη χερσαία ζώνη του λιμένα Αγίου Νικολάου, να υποβάλουν τη σχετική αίτηση για να τύχουν των ευεργετικών διατάξεων του νόμου και να πληρώσουν λιγότερα τέλη. 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε ότι προκειμένου να επωφεληθείτε του ευεργετήματος, που αφορά στη μείωση τελών χρήσης χώρου για το χρονικό διάστημα από 1-6-2020 έως 31-10-2020 απαιτείται αίτηση από τον ενδιαφερόμενο. Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην

χερσαία ζώνη του Λιμένος Αγίου Νικολάου να προσέλθουν στην υπηρεσία του Λιμενικού ταμείου ώστε να υποβάλουν την σχετική αίτηση έως την καταληκτική ημερομηνία της 30/10/2020 διαφορετικά δεν θα τύχουν της έκπτωσης».

Επίσης το Λιμενικό Ταμείο παρακαλεί τους επιχειρηματίες που έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων να προσκομίσουν  έγγραφο από την ΕΡΓΑΝΗ, μέχρι το τέλος του μήνα, από το οποίο να πιστοποιείται ότι ανήκουν στις πληττόμενες επιχειρήσεις προκειμένου να ρυθμιστούν οι δόσεις Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου του 2020 που δεν έχουν καταβληθεί.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα