Με το «διπλό» έφυγε από τη Ριζούπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα (1-2)

19:55 21/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-2 σε εξ αναβολή αγώνα για την 1η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο με τα τέρματα των Παμλίδη (43’) και Ελευθεριάδη (45’+3), ενώ για τον Απόλλωνα μείωσε στο τελικό 1-2 ο Ιωαννίδης (81’).

Καλύτερο ο ΠΑΣ στο πρώτο μέρος έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες με τους Σάλιακα (18′) και Κρίζμαν (40′). Οι φιλοξενούμενοι στο 43’ βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα όταν ο Κρίζμαν

σούταρε η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο και επέστρεψε και ο Παμλίδης την έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-1. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πάλι ο Κρίζμαν έδωσε ασίστ στον Ελευθεριάδη που πέτυχε το 0-2.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (48’) οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι (ο Κάργας ανέτρεψε τον Μουνιέ) αλλά ο Φατιόν αστόχησε από την άσπρη βούλα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 81’ ξαναμπήκαν στο ματς, με το τέρμα του Ιωαννίδη (1-2), όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι καλύτερο παρά τις ευκαιρίες που έχασαν στα τελευταία λεπτά.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Κίτρινες: Φατιόν, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Τσαμπούρης – Παντελάκης, Πεέρσμαν, Κάργας, Χουτεσιώτης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Παράσχος): Κότσαρης (46′ λ. τρ. Βέρχουλτ), Τσαμπούρης, Βιτλής (46′ Μουνιέ), Ντομίνγκες, Λισγάρας, Φατιόν, Σλίβκα, Μπαξεβανίδης, Φερνάντεθ (46′ Ντάουντα), Τσιλούλης (76′ Ιωαννίδης), Μπετινέλι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πεέρσμαν, Κάργας, Παντελάκης, Κάστρο, Σιόντης (90′ Εραμούσπε), Ελευθεριάδης (56′ Νάουμετς), Λέο Μπαπτίστ, Κρίζμαν (76′ Μπρένερ), Παμλίδης (56′ Καρτάλης).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα