Με λέμφωμα διαγνώστηκε ο Τζεφ Μπρίτζες – Η ανάρτησή του στο Twitter

17:17 20/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο πολυβραβευμένος Αμερικάνος ηθοποιός Jeff Bridges διαγνώστηκε με λέμφωμα, ένα είδος καρκίνου. Η είδηση για την κατάσταση της υγείας του έγινε γνωστή από τον ίδιο, μετά από σχετική ανάρτησή του στο Twitter.

I’m profoundly grateful for the love and support from my family and friends.

Thank

you for your prayers and well wishes. And, while I have you, please remember to go vote. Because we are all in this together.

Love, Jeff

Jeff Bridges (@TheJeffBridges) October 20, 2020


Χρησιμοποιώντας τη γνωστή ατάκα από τον ρόλο του -ως «Dude»- στην ταινία των αδερφών Κοέν «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι», ο Bridges έγραψε στο διαδίκτυο: «Νέα Σ***Α ήρθαν στο φως. Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Παρόλο που είναι μια σοβαρή ασθένεια αισθάνομαι τυχερός που έχω μια σπουδαία ομάδα γιατρών και η πρόγνωση είναι καλή». «Αρχίζω θεραπεία και θα σας κρατάω ενήμερους για την ανάρρωσή μου», κατέληξε στο μήνυμά του ο 70χροος ηθοποιός.

Σε συμπληρωματική ανάρτησή του στο Twitter, o Bridges δήλωσε τη βαθειά ευγνωμοσύνη του για την αγάπη και την υποστήριξη που λαμβάνει από την οικογένεια και τους φίλους του. «Ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ευχές σας», έγραψε. Συγκεντρώνοντας την προσοχή των θαυμαστών και φίλων, ο ίδιος δεν παρέλειψε να τους υπενθυμίσει να ψηφίσουν για τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, παραπέμποντάς τους στη σχετική ιστοσελίδα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Jeff Bridges έχει τιμηθεί και με το βραβείο Όσκαρ, της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, για την ερμηνεία του στην ταινία «Crazy Heart» (2009).

Πηγές: twitter.com/ imdb.com

Φωτογραφία: Associated Press

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα