Με επιτυχία το τουρνουά Beach Soccer στο Καστρί Λουτρό

11:33 7/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα το τουρνουά Beach Soccer που διεξήχθη με επιτυχία στην περιοχή Καστρί Λουτρό του Δήμου Τεμπών . Την Διοργάνωση είχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών –ΔΟΠΑΠΕΠ.

Ο Τελικός αγώνας πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ομάδων Φύκι – Sedreamia και με τελικό αποτέλεσμα 3-3. Τις διαφορές τους τις έλυσαν στα πέναλτι με τελικό νικητή το Φύκι για δεύτερη χρονιά.


Στον ημιτελικό αγωνίστηκαν οι ομάδες Αμπελάκια με τα sedreamia και το Φύκι με την ομάδα Artiemes.

Στις απονομές παραβρέθηκαν

ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Λιούπας, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Νταφούλης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κα. Ξανθή Ζησάκη, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Ζάχος, ο Πρόεδρος τοπικής Κοινότητας κ. Κώστας Ζαφείρης, το μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Βασίλης Μπάκαβος, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής καθώς και πλήθος κόσμου που παρακολούθησαν το τουρνουά.


Η διοίκηση του ΔΟΠΑΠΕΠ του Δήμου Τεμπών ευχαριστεί τον πρόεδρο του εξωραϊστικού συλλόγου Καστρί Λουτρό κ. Γεώργιο Σαπουντζή καθώς και τον σύλλογο που στήριξε την προσπάθεια αυτή έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι αγώνες, την υπεύθυνη στην γραμματεία και μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κα. Στέλλα Κωσταρέλου και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των αγώνων . Τέλος ευχαριστίες εκφράζονται και στον διαιτητή των αγώνων και μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλη Ρούπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα