Λέσβος: Στην βουλή από Γ. Πάλλη το έργο της Νότιας Παράκαμψης Μυτιλήνης

13:36 20/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Πάλλης κατέθεσε στη Βουλή Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη με θέμα τη Νότια Παράκαμψη της Μυτιλήνης, ένα σημαντικό συγκοινωνιακό έργο πνοής για την πόλη, το οποίο όμως ταλαιπωρείται τα τελευταία δέκα χρόνια μεταξύ Περιφέρειας Β. Αιγαίου και Υπουργείου. Το έργο έχει θεωρηθεί

ώριμο και έχει ενταχθεί σε εθνικά προγράμματα, ενώ έχουν ήδη διατεθεί γι’ αυτό σημαντικοί κρατικοί πόροι· ωστόσο, κινδυνεύει να χαθεί λόγω της επικείμενης παρέλευσης της περιόδου δέσμευσης της ζώνης διέλευσης της οδού. Έτσι, ο Βουλευτής ρωτά τον Υπουργό σε ποιες ενέργειες θα προβεί ώστε να μην κινδυνεύσει το έργο αλλά και τι μπορεί να γίνει αν τελικά παρέλθει η προσθεσμία με ευθύνη του Υπουργείου.

Σημειώνεται πως ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών απαντά σε Επίκαιρες Ερωτήσεις κάθε Πέμπτη. Η συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης δεν έγινε στις 15/3 λόγω σοβαρού κωλύμματος του Υπουργού και έχει επαναπρογραμματιστεί για την επόμενη Πέμπτη, 29 Μαρτίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα