Λέσβος: Ασφαλιστικά μέτρα για την κεραία στον Αφάλωνα

16:34 18/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζουν με βάρδιες, άνθρωποι όλων των ηλικιών , να περιφρουρούν το δρόμο που οδηγεί στο οικόπεδο στον Αφάλωνα, που εταιρία κινητής τηλεφωνίας έχει νοικιάσει για την τοποθέτηση κεραίας.
Οι κάτοικοι Αφάλωνα, Μόριας, Παναγιούδας και Παμφίλων που έχουν συγκροτήσει επιτροπή αγώνα έχουν αποφασίσει να μην επιτρέψουν την τοποθέτηση της κεραίας στο συγκεκριμένο σημείο, πολύ κοντά σε σπίτια και σχολεία

της περιοχής. Τις επόμενες ώρες θα καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της τοποθέτησης ενώ θα προχωρήσουν και σε μήνυση προς την εταιρία, η οποία όμως ενημερώνει ότι έχει όλα τα νόμιμα.
« Αν η εταιρία ήθελε να τοποθετήσει την κεραία έπρεπε να διαβουλευτεί με τους κατοίκους και να τις σημεία που να μην δημιουργούν προβλήματα» τόνισε στο σταθμό μας μέλος από την επιτροπή αγώνα των κατοίκων που συνεχίζουν να συγκεντρώνουν υπογραφές για να εμποδίσουν την τοποθέτηση της κεραίας.
Δίπλα στον αγώνα των κατοίκων και οι γιαγιάδες της Καλλιθέας που μετά από πολύχρονο δικαστικό αγώνα κατάφεραν να αποτρέψουν την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη γειτονιά τους. «Να συνεχίσουν να αγωνίζονται, για την υγεία των παιδιών τους» προτρέπει μιλώντας στο σταθμό μας η Ασπασία Λεβεντέλλη μια από τις γιαγιάδες που πρωτοστάτησε στον αγώνα αυτόν.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λέσβος, Ασφαλιστικά, Αφάλωνα,lesvos, asfalistika, afalona