Λάρισα: Συνάντηση κτηνοτρόφων με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

08:58 20/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με πρωτοβουλία του βουλευτή ΑΝ.ΕΛ. κ. Βασίλη Κόκκαλη πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ελασσόνας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τους Έλληνες κτηνοτρόφους με σημαντικότερα αυτά της φέτας, τις πληρωμές και τις εισαγωγές γάλακτος, ενώ αναλύθηκε σε βάθος ολόκληρη η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον κτηνοτροφικό τομέα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση

ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Βασίλης Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η πλειοψηφία των κτηνοτρόφων στη χώρα μας βιώνει μια τραγική κατάσταση. Η πολυετής κρίση έχει οδηγήσει τους περισσότερους σε αδιέξοδα. Κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι να βάλει ένα τέλος στην καταστροφή, και στον παραγωγικό αυτό κλάδο.

Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα θα φέρει στην Ελλάδα την πολυπόθητη αλλαγή κλίματος και την αειφόρο ανάπτυξη. Καθήκον όλων η στήριξη του. Αν πετύχουμε την αυτάρκεια στα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα θα έχουμε μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη της χώρας.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι κ.κ. Νίκος Παλάσκας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, Γιάννης Γκρίνιας αντιπρόεδρος, Γιάννης Κόκουρας, τεχνικός σύμβουλος, Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων, Σάκης Γεροφωκάς, πρόεδρος κτηνοτρόφων επαρχίας Ελασσόνας και Τάσος Αντωνίου, πρόεδρος συνεταιρισμού κτηνοτρόφων Λιβαδίου «Ο ΒΟΣΚΟΣ»

The post Λάρισα: Συνάντηση κτηνοτρόφων με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα