Κοζάνη: Mόνιμες θέσεις στην καθαριότητα στο Δήμο

21:36 7/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην πρόσληψη 40 ατόμων τακτικού προσωπικού στην υπηρεσία Καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Κοζάνης. Οι 37 θέσεις αφορούν στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ μετά την έκδοση του ΦΕΚ, στις 2 Φεβρουαρίου 2018. Συγκεκριμένα, οι θέσεις αφορούν σε 16 ΥΕ εργατών καθαριότητας, 13 ΥΕ εργατών καθαριότητας (συνοδοί απορριμματοφόρων), 1 ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων (σαρώθρου) και 7 ΔΕ οδηγών απορριμματοφόρων. Ωστόσο

αναμένονται να προκηρυχτούν επιπλέον 3 θέσεις με τον διαγωνισμό να διενεργεί ο ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα, 1 θέση ΥΕ εργατών καθαριότητας, 1 ΔΕ οδηγών αυτοκινήτων (απορριμματοφόρων), οι οποίες θα καλυφθούν από την κατηγορία Αναπήρων πολέμου και για τέκνα τους, και 1 ΥΕ εργατών καθαριότητας (συνοδοί απορριμματοφόρων), που θα καλυφθεί από την κατηγορία των τριτέκνων.
Ο διαγωνισμός διεξάγεται από τον ΑΣΕΠ και η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται μέσω του διαδικτυακού τόπου www.asep.gr. Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία έχει ως εξής: Για την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και λήγει την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, στις 2 μετά το μεσημέρι. Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει την Πέμπτη 8 Μαρτίου και λήγει την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, στις 2 μετά το μεσημέρι. Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει αποστέλλουν με συνημμένη επιστολή τα απαραίτητα δικαιολογητικά .
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα