Κοζάνη: Ο «Caveman» με τον Θανάση Βισκαδουράκη στο «Ολύμπιον»

13:09 24/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η θεατρική παράσταση «Caveman» με τον Θανάση Βισκαδουράκη παρουσιάζεται σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στις 9:30 το βράδυ στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης που υποδύεται τον ρόλο του ανθρώπου των σπηλαίων, τον οποίο έχει προσαρμόσει και έχει βάλει την δική του σφραγίδα, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης.

Ο ηθοποιός σημείωσε παράλληλα ότι είναι ερωτευμένος με την παράσταση, χαρακτήρισε τον μονόλογο εξαιρετικό, δυναμικό με πολλά μηνύματα και πολύ γέλιο. Όπως σημείωσε ο πρωταγωνιστής, ο κάθε ηθοποιός δίνει το δικό του χαρακτήρα και βάζει το δικό του στίγμα στον ρόλο, ο ίδιος έβαλε μουσική, φώτα, διαδραστικότητα καθώς η επαφή με το κοινό γίνεται και κάτω από την σκηνή, κάτι που έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από τις απαντήσεις που λαμβάνει από το κοινό που συμμετέχει και το ίδιο.

Ο Caveman είναι πλέον ένα σύμβολο και ήταν η αιτία να αναπροσδιοριστούν οι σχέσεις των ζευγαριών και να αντιληφθούν ότι το μυστικό της συμβίωσης κρύβεται στην κατανόηση της διαφορετικότητας μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, σημείωσε ακόμα ο Θανάσης Βισκαδουράκης και κάλεσε το θεατρόφιλο κοινό να ανταποκριθεί στην πρόταση για ένα διαφορετικό «Caveman» στην παράσταση που θα δώσει στην Κοζάνη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα