Κοζάνη: Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής

10:48 24/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κοζάνης το οποίο θα διαρκέσει ως την Κυριακή 26 Αυγούστου. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο λαογραφικό μουσείο Κοζάνης και το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε θεματικές βραδιές, οι οποίες όλες τις ημέρες αρχίζουν στις 20:30.

Σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου θα παρουσιαστεί «Μουσική της Νεοελληνικής Εθνικής σχολής», με τη βραδιά να είναι αφιερωμένη στους Έλληνες συνθέτες που έδρασαν στις αρχές

του 20ου αιώνα.

Το Σάββατο 25 Αυγούστου θα υπάρχει αφιέρωμα στο «Ιταλικό Λυρικό τραγούδι», κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν λυρικά τραγούδια και άριες από σπουδαίες κι αγαπημένες όπερες από τη χώρα που ξεκίνησε αυτό το δημοφιλές είδος.

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου με τη θεματική βραδιά «Σύγχρονη δημιουργία», στην οποία συνθέτες της ευρύτερης περιοχής παρουσιάζουν έργα τους.

Η Γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ το εισιτήριο για όλες τις θεματικές βραδιές είναι 20 ευρώ.

Κοζάνη: Συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

Συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου θα δοθεί σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Ποντοκώμης. Την συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος φίλων ΠΑΟΚ Ποντοκώμης. Η τιμή εισιτηρίου είναι 12 ευρώ και με προπώληση 9 ευρώ.

Κοζάνη: Δημοτική βραδιά στην Αγία Παρασκευή

Δημοτική βραδιά διοργανώνει ο Μορφωτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής στις 9 το βράδυ. Την βραδιά πλαισιώνει η Ορχήστρα «Κοζανίτική Τακίμι».

Κοζάνη: Παιδική θεατρική παράσταση « Ο Λύκος και τα 7 κατσικάκια»

Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο « Ο Λύκος και τα 7 κατσικάκια» παρουσιάζει το Μικρό θέατρο Λάρισας σε κείμενο- σκηνοθεσία Γιώργου Πούλη, την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης. Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ με προπώληση 8 ευρώ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα