Κοζάνη: Εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις

10:18 3/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Σεργιάνι στην Ελλάδα της μουσικής, του χορού και του τραγουδιού

Ένα σεργιάνι στην Ελλάδα της μουσικής, του χορού και του τραγουδιού ξεκινάει από φέτος ο Δήμος Κοζάνης, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας.

Συνοδοιπόροι εκφραστές των παραδόσεων από διάφορα σημεία της Ελληνικής γης.

Το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Αυγούστου στις

9 το βράδυ, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κοζάνη: «Ο Αττίκ στο Παρίσι και άλλες ιστορίες»

Τη μουσικοθεατρική παράσταση με τον τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι και άλλες ιστορίες» παρουσιάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης σε χωριά και πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας. Η παράσταση θα δοθεί σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου στην Κάτω Κώμη και το Σάββατο 4 Αυγούστου στο Βοϊο.

Δυτική Μακεδονία: «Μια φορά κι ένα… τσουκάλι!» από το θεατροδρόμιο

Περιοδεία σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, με την καλοκαιρινή παιδική παράσταση «Μια φορά κι ένα… τσουκάλι!» κάνει το θεατροδρόμιο Κοζάνης. Πρόκειται για μια διαδραστική παραμυθο-παράσταση, η οποία θα παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ στο Βελβεντό, το Σάββατο 4 Αυγούστου παράσταση θα δοθεί στα Σέρβια.

Κοζάνη: Διήμερες εκδηλώσεις του συλλόγου Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου Κοζάνης

Ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, οι αναβληθείσες λόγω εθνικού πένθους, διήμερες εκδηλώσεις του ποντιακού μορφωτικού συλλόγου Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, του νομού Κοζάνης. Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου θα γίνει ο καλοκαιρινός χορός, με τους καλλιτέχνες: Πόλιος Παπαγιαννίδης. Κώστας Πουτακίδης. Δημήτρης Κοτσογλανίδης. Τάσος Παρχαρίδης. Ηλίας Παγκαλίδης. Δημήτρης Ιωακειμίδης. Γιώργος Ευσταθιάδης. Τάσος Ματσαρίδης. Χρήστος Αραματανίδης. Τάκης Σεβαστοπουλος. Γιώργος Καζαντζίδης. Κώστας Φουλίδης και Παναγιώτης Ξυνόπουλος.

Ο καλοκαιρινός χορός θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό σχολείου Αγίου Δημητρίου, με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ και η γενική είσοδος στο καλοκαιρινό γλέντι είναι 5 ευρώ.

Κοζάνη: Πανηγυρική εκδήλωση στην Οινόη

Πανηγυρική εκδήλωση διοργανώνει αύριο Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 ο Πολιτιστικος Συλλόγος Οινόης “ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ” στο προαύλιο του παλαιού Σχολείου του χωριού.

Το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα πλαισιώνουν ο Θεόφιλος Πουταχίδης (Λύρα – τραγούδι) με όλο του το επιτελείο, ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης στο τραγούδι με τον Νίκο Κοτταρίδη στην λύρα, ο Κώστας Πουτακίδης (τραγούδι) με όλο του το επιτελείο και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος (τραγούδι) ο οποίος έχει και την επιμέλεια του προγράμματος των νέων καλλιτεχνών με καταγωγή από την Τοπική Κοινότητα.

Κοζάνη: Πανηγύρι στο Κτένι Κοζάνης

Πανηγύρι διοργανώνει Ο Εκπολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Κτενίου ¨Αναγέννηση¨ την Κυριακή 5 Αυγούστου στην αυλή του σχολείου του χωριού. Εμφανίζεται η ορχήστρα του Σμόλικα Κώστα και της παρέας του.

Κοζάνη: Αντάμωμα στις Γούλες

Το Αντάμωμα Γουλιωτών 2018 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Αυγούστου, στο προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Γουλών. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουλών.

Κοζάνη: Χορός Μορφωτικού συλλόγου Τετραλόφου (Σάββατο 4 Αυγούστου)

Ο μορφωτικός λαογραφικός σύλλογος Τετραλόφου διοργανώνει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 4 Αυγούστου στο πρώην δημοτικό σχολείο του χωριού, με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες της ποντιακής μουσικής. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 21:30 και η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ.

Κοζάνη: Παραδοσιακό Πανηγύρι στην Μεταμόρφωση

Παραδοσιακό Πανηγύρι, με την ορχήστρα του Αλέξανδρου Ζώρα,στην Μεταμόρφωση Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος μετά τον Εσπερινό. Το πανηγύρι διοργανώνει ο Μορφωτικός- Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης Κοζάνης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα