Κώστας Σίσκος: «Σοβαροί για τη νίκη στην Κέρκυρα»

00:13 15/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για τη φετινή χρονιά δίνουν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου οι Ίκαροι που θα αντιμετωπίσουν για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος στην Κέρκυρα τον τοπικό Φαίακα.

Οι «κίτρινοι» ξεκινούν τη φετινή περίοδο από το όμορφο νησί του Ιονίου Πελάγους και θα τον ολοκληρώσουν εκεί στις 19 Μαΐου στην τελευταία αγωνιστική της Β εθνικής κατηγορίας (εκτός αν προκύψει πρόσκληση για συμμετοχή

στην Α2). Ο Κώστας Σίσκος που δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιάννη Κακιούζη (για οικογενειακούς λόγους) είχε την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του στο δυνατό φιλικό παιχνίδι με την Καβάλα (η Ένωση κέρδισε με 74-64) και μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για την προετοιμασία και το παιχνίδι κυπέλλου στην Κέρκυρα.

Ο Κώστας Σίσκος μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για:

-Για το φιλικό με την Καβάλα:

«Είμαστε ακόμα στην περίοδο της προετοιμασίας. Έχουμε προγραμματισμένα κάποια δυνατά φιλικά παιχνίδια για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας, αυτά που δουλεύουμε μέσα στις προπονήσεις. Υπήρχαν και καλά κομμάτια, υπήρχαν και αρνητικά, θα τα δούμε στο βίντεο, θα τα αναλύσουμε, θα τα διορθώσουμε για να είμαστε έτοιμοι κυρίως στο πρωτάθλημα».

-Για την περίοδο που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και την προετοιμασία:

«Θέλουμε δουλειά ακόμη. Καινούργιος προπονητής, καινούργια φιλοσοφία, όλα αυτό το διάστημα δουλεύουμε εντατικά με διπλές προπονήσεις, υπάρχει η κούραση, σέβομαι την προσπάθεια των παιδιών, την επιβραβεύω, περιμένω όμως ακόμα περισσότερα. Πιστεύω ότι όλο αυτό το διάστημα, με τα φιλικά, με τις προπονήσεις, θα γνωριστούμε με τα παιδιά ακόμα καλύτερα, θα καταλάβουν πως θέλω να παίζουμε για να μπορώ να τα βελτιώσω και να βγάλω τα καλύτερα τους σημεία».

-Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη με το πρώτο τζάμπολ του πρωταθλήματος:

«Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά πιστεύω ότι αυτό το διάστημα θα περάσω κάποια πράγματα που θέλω στην ομάδα και θα είμαστε έτοιμοι».

-Για τα νέα παιδιά των Ικάρων:

«Στην ομάδα έχουμε νέα παιδιά, θέλω να τους δώσω το χρόνο, τους δίνω το πάτημα, ελπίζω να το πάρουνε, να είναι σοβαροί σε αυτό που θέλουν να κάνουνε για να έχουν ακόμα περισσότερο χρόνο μέσα στην αγωνιστική περίοδο»

-Για το παιχνίδι κυπέλλου στην Κέρκυρα κι αν δίνει «βάρος» σε αυτό:

«Θέλω να δώσω βάρος στο παιχνίδι κυπέλλου. Είναι μια ομάδα που θα την αντιμετωπίσουμε και στο πρωτάθλημα, οπότε θέλω να είμαστε σοβαροί, να δούμε πως θα είμαστε και σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, γιατί δεν έχουμε παίξει ακόμα μακριά από τις Σέρρες, να δούμε τις δυνάμεις μας. Πάμε για τη νίκη. Και φιλικό να είναι ένα παιχνίδι πάντα θέλεις να κερδίζεις και να βγάζεις κάποια συμπεράσματα, χωρίς να σημαίνει ότι η νίκη είναι αυτοσκοπός. Νίκη στην προετοιμασία είναι να δούμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση».

Φωτογραφίες: anexartitos.gr

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα