Κομοτηνή: Μετ’ εμποδίων το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Ροδόπη

11:33 17/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Κρίση και η λιτότητα των Μνημονιακών χρόνων φαίνεται πως δεν άφησε ανέπαφο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στη Ροδόπη. Εκεί όπου κατατίθεται ψυχή κι αγάπη, μα λείπει πάντα η οικονομική υποστήριξη. Ο Γιώργος Σκουταρίδης διαχειριστής του Rodopisports, ενημερωτικού site που συμπληρώνει ήδη πέντε χρόνια ζωής, γνωρίζει καλά την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο επαγγελματικός κι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στη Ροδόπη.

«Πολλά έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια των τελευταίων Μνημονιακών χρόνων» δήλωσε στην ΕΡΤ

Κομοτηνής κάνοντας λόγο για προσπάθειες που γίνονται χάρη στην αγάπη των παραγόντων και των αθλητών. «Ακόμη και η κοπή του χόρτου των γηπέδων, όπου διεξάγονται οι αγώνες, γίνεται μετ’ εμποδίων. Οι δήμοι έχουν ανάγκες σε προσωπικό και η βοήθεια που προσφέρουν δίνεται με δυσκολία» σημειώνει μην κρύβοντας τον προβληματισμό του για όλα εκείνα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλύτερα, αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων και σωστής οργάνωσης δεν γίνονται.

Φέτος, στα μάτια του έμπειρου αθλητικογράφου, ξεχωρίζει η προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, αλλά και η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες των ομάδων. «Υπάρχουν πολλά ταλέντα, που σίγουρα θα έχουν ένα λαμπρό μέλλον, αν συνεχίσουν και τους δοθούν οι ευκαιρίες που τους αξίζει» δηλώνει παραμένοντας αισιόδοξος για το αύριο του αθλητισμού στη Ροδόπη.
Φώτο:Γιώργος Σκουταρίδης Φωτογράφος:

Keywords
Τυχαία Θέματα