Κλειστά τα σχολεία – Ανοιχτές οι Υπηρεσίες, Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ

09:59 18/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλειστά παραμένουν και σήμερα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δημόσια και ιδιωτικά, στους Δήμους Ιωαννιτών, Ζίτσας και Πωγωνίου, με σκοπό την ολοκλήρωση των ελέγχων από κλιμάκια μηχανικών.

Η απόφαση αφορά μόνο στους μαθητές, ενώ το εκπαιδευτικό προσωπικό πρέπει να βρίσκεται στις θέσεις του, προκειμένου εκτός των άλλων, να διευκολυνθεί και το έργο των συνεργείων που πραγματοποιούν ελέγχους καταλληλότητας των κτιρίων. Ειδικά για το Εκκλησιαστικό Λύκειο Βελλάς, μαθήματα δεν πραγματοποιηθούν

καθ΄ όλη την τρέχουσα εβδομάδα.

Στο δήμο Ιωαννιτών δεν θα λειτουργήσουν ούτε τα γυμναστήρια σχολικών μονάδων που χρησιμοποιούνται από αθλητικά σωματεία και ομάδες.

Κλειστά επίσης θα παραμείνουν σήμερα και όλα τα εκπαιδευτικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών (Δημοτικό Ωδείο, Εικαστικό Εργαστήρι, Τμήμα Παραδοσιακών Χορών, Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών).

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί από σήμερα το εκπαιδευτικό και διοικητικό έργο των τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου στα Ιωάννινα, αλλά και του Πανεπιστημίου.

Κλιμάκια των Τεχνικών Υπηρεσιών των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πραγματοποίησαν ελέγχους των εγκαταστάσεων του και δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη καμιάς ζημιάς.

Κλειστό, τέλος, μέχρι και την Τετάρτη, θα παραμείνει το Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων και οι υπηρεσίες που στεγάζονται σε αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα