Κίνημα Πολιτών Καρδίτσας: όλοι στο Ειρηνοδικείο, να τους σταματήσουμε

12:14 25/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο πλειστηριασμοί ακινήτων γίνονται στην πόλη της Καρδίτσας, αυτή την Τετάρτη 26/7. Ο ένας από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και ο άλλος απ’ την ALPHA BANK.

Για τους αυριανούς πλειστηριασμούς η Κίνηση Πολιτών κατά των πλειστηριασμών εξέδωσε σχετική ανακοίνωση- κάλεσμα, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρουν:Τα αρπακτικά των τραπεζών

δεν ξεχωρίζουν καλοκαίρι και χειμώνα. 730 πλειστηριασμοί μες στον Ιούλιο στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας με τους 279 να διεξάγονται την τελευταία Τετάρτη. Κι από Σεπτέμβρη, που έχουν ήδη προγραμματιστεί 847 πλειστηριασμοί χωρίς ακόμη να έχουν τελειώσει οι δημοσιεύσεις, θέλουν να το κάνουν ακόμη πιο εύκολο γι αυτούς: Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με το πάτημα ενός κουμπιού. Να σου αρπάζει η τράπεζα το σπίτι κι ότι σου έχει απομείνει σε χρόνο μηδέν!»

Παράλληλα καλούς όλους τους συμβολαιογράφους του νομού Καρδίτσας να απέχουν από τους πλειστηριασμούς, ενώ τους πολίτες να είναι έξω από το Ειρηνοδικείο στις 3.30μ.μ, ενισχύοντας και συμβάλλοντας στο μέτωπο λαϊκής οργάνωσης και πάλης όχι μόνο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την πολιτική αρπαγής της λαϊκής περιουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα