Κέρκυρα: Προσπάθειες για τη συντόμευση του χρόνου στα Φ/Β Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα

14:04 18/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνάντηση εργασίας μετά από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε. Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε χθες, με τον Πρόεδρο του ΟΛΚΕ Σπ. Στεφανίδη. Ο πρόεδρος του ΟΛΚΕ ΑΕ ενημέρωσε για την ολοκλήρωση των εργασιών της νέας πύλης εισόδου του λιμένα Κέρκυρας καθώς και του κόμβου μπροστά από αυτήν, και διευκρίνισε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί έως τον Μάρτιο του 2017 και το έργο θα αποδοθεί σε χρήση. Επίσης συζήτησαν το θέμα της μείωσης του χρόνου σύνδεσης Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας, για το οποίο ο κος Στεφανίδης ανέλαβε να συζητήσει με τους πλοιοκτήτες, στους

οποίους θα προτείνει αύξηση της ταχύτητας των Φ/Β ενώ αντίστοιχη πρωτοβουλία θα λάβει για την πυκνότερη σύνδεση Κέρκυρας – Ιταλίας. Επίσης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ο.Ε.Β.Ε Κέρκυρας Κώστα Κιτσάκη θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτοβουλίες με στόχο να ενεργοποιηθούν η α/θμια και β/θμια αυτοδιοίκηση στην κατεύθυνση αυτή.
Θετικός ο Περιφερειάρχης
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κέρκυρας, υποδέχθηκε θετικά την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας των Επαγγελματοβιοτεχνών και μάλιστα τόνισε ότι ήδη η Περιφέρεια έχει αρχίσει προσπάθειες στην ίδια κατεύθυνση επομένως μια συνεργασία θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα