Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος, στον ανακριτή αύριο η μητέρα

18:48 12/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Προφυλακιστέο έκρινε ο ανακριτής τον 55χρονο επιχειρηματία από το Βόλο ο οποίος συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας να έχει μαζί του 14χρονη την οποία παρουσίαζε ως κόρη του και βαρύνεται με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια επ’ αμοιβή. Στον ανακριτή θα παρουσιαστεί αύριο και η μητέρα του παιδιού η οποία συνελήφθη κατηγορούμενη για συνέργεια και έχει μεταφερθεί στην

Κέρκυρα.

Η Δικαιοσύνη καλείται να ρίξει φως στις σχέσεις που είχε ο 55χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο με την οικογένεια της 14χρονης καθώς πληροφορίες τον θέλουν να είχε σχέσεις στο παρελθόν και με την μεγαλύτερη αδελφή η οποία σήμερα είναι ενήλικη.
Η παρατηρητικότητα δύο καμαριέρων στο ξενοδοχείο που διέμενε ο 55χρονος είχε ως αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή η περίεργη συμπεριφορά του έναντι της 14χρονης ενώ όταν από το δωμάτιό τους ακούστηκαν φωνές, ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 55χρονου.

Η 14χρονη έχει στο πλευρό της ψυχολόγους προκειμένου να στηριχθεί στο δοκιμασία που βιώνει. Η ψυχολογική της κατάσταση όμως είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη τόσο από τη συμπεριφορά του 55χρονου όσο και από τη δοκιμασία που αναγκαστικά βιώνει ως βασικός μάρτυρας της υπόθεσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι την πρώτη ημέρα χρειάστηκαν 15 ώρες προκειμένου να παραδεχθεί ότι δέχθηκε ασελγείς ενέργειες από τον συλληφθέντα.
Η μητέρα από την άλλη, ενώ αρχικά φαίνεται να είχε δηλώσει ότι είχε δώσει τη συγκατάθεσή της να ταξιδέψει η κόρη της με τον 55χρονο, εξαιτίας της δημοσιότητας άλλαξε τη δήλωση της, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «ταχυρόδρομος του Βόλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα