Κεϊρόζ: «Αξίζαμε την ισοπαλία»

12:06 21/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Ισπανία επικράτησε με 1-0 του μαχητικού Ιράν στην 2η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι Ιρανοί είχαν εξουδετερώσει τους αντιπάλους τους, που δεν είχαν δημιουργήσει καμία ευκαιρία έως το 54ο λεπτό, όπου ο Ντιέγκο Κόστα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Πλέον οι «φούριας ρόχας» με ισοπαλία απέναντι στη Σαουδική Αραβία σφραγίζουν την πρόκριση, ενώ το Ιράν για να περάσει χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στην Πορτογαλία.

Ο προπονητής του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, δήλωσε μετά το ματς απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του: «Κάναμε μια εξαιρετική προσπάθεια και πιστεύω πως δεν αξίζαμε την ήττα, αλλά τουλάχιστον την ισοπαλία. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες ακόμη και για να κερδίσουμε».

Για το ορθώς ακυρωθέν γκολ του Εζατολαχί, αναφέρθηκε στον αγώνα του Μουντιάλ του 2010, όταν η Ισπανία είχε νικήσει τη Πορτογαλία που προπονούσε τότε, με τέρμα οφσάιντ του Βίγια: «Δυστυχώς το VAR άργησε κάποια χρόνια. Το γκολ του Βίγια το 2010 δεν θα έπρεπε να μετρήσει ποτέ ως οφσάιντ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα