Καβάλα: Συγκίνηση στην κοπή πίτας της Λέσχης Φιλάθλων

18:31 26/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε κλίμα συγκίνησης, για την μεγάλη απουσία του επί έτη φροντιστή του ΑΟΚ, Αποστόλη Χατζησάββα, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (Τετάρτη) στην αίθουσα του κινηματογράφου «ΟΣΚΑΡ» η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.


Παρόντες οι άνθρωποι του ΑΟΚ, της Kavala BC, η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα που για μια ακόμη φορά εξέφρασε την υποστήριξή της στις δράσεις της Λέσχης, εκπρόσωποι του δήμου, των επαγγελματιών.
Ο πρόεδρος της Λέσχης, Γιάννης Προμούσας αναφέρθηκε εκτενώς στη δράση της Λέσχης, με κορυφαία τη διοργάνωση του Night City Run, την προσπάθεια των μελών να υποστηρίξουν τις ομάδες του τόπου αλλά και να προάγουν τον αθλητισμό, το φίλαθλο πνεύμα και να παροτρύνουν όλο και περισσότερο κόσμο να αθληθεί.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύθηκε ο φροντιστής της Kavala BC, Αντώνης Κρίτος, ο Γιώργος Λίτσκας για το καλύτερο γκολ του 2016, ενώ παρουσιάστηκε η καλύτερη 11άδα της ομάδας της Καβάλας όλων των εποχών, με βάση διαδικτυακή ψηφοφορία της Λέσχης. Πρώτος σε ψήφος ο Ανέστης Καραμπετάκης.
Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της βραδιάς, η απόδοση τιμής στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντων Τόλη Χατζησάββα, με τη συγκινητική ομιλία του Μιχάλη Σωτηρόπουλου, την φωτογραφία του (από τον Λάσκαρη Τσούτσα) που θα υπάρχει στα γραφεία του ΑΟΚ και την τιμητική πλακέτα που παρέλαβε ο γιος του.
Στην ανάγκη να υποστηριχθεί ο ΑΟΚ για να γνωρίσει και πάλι επιτυχίες, αναφέρθηκε ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Τσαλίκης αλλά και η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα. Για την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ της περιοχής Kavala BC μίλησε ο Βαγγέλης Παππάς, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον ύμνο του ΑΟΚ που έπαιξε στο πιάνο ο Γιάννης Κανάκης.

Keywords