Καβάλα: Νέα διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του «Συν-Πράττοντας για όλους»

12:08 9/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη 13η διανομή τροφίμων, κοτόπουλου και μοσχαριού, προχωρά από την Τρίτη 14 έως την Πέμπτη 16 Μαρτίου, ο δήμος Καβάλας ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «Συν-Πράττοντας για όλους».

Η κατανομή για τους πολίτες που κατέθεσαν αιτήσεις στην Καβάλα ή μόνοι τους ηλεκτρονικά, θα πραγματοποιηθεί από τις κεντρικές αποθήκες του δήμου, στο Στρατόπεδο Κωτσάλου, 8:30 το πρωί με 13:00 το μεσημέρι. Όσοι πολίτες κατέθεσαν αιτήσεις στις Κρηνίδες, θα παραλάβουν τα προϊόντα τους, από το πρώην Δημαρχείο Φιλίππων.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί την αίτησή τους καθώς και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ τόσο του αιτούντα όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2510 451495.

Keywords
Τυχαία Θέματα