Καβάλα: Συλλαλητήριο για τα διόδια

08:11 18/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Τετάρτη στις 7 η ώρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο κατά των νέων διοδίων στην Καβάλα στο κόμβο του Αγίου Σίλα όπως το ανακοίνωσε χθες η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου με τους επικεφαλής των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, αλλά και τους φορείς.

Η δήμαρχος απηύθυνε πρόσκληση προς όλους να συμμετάσχουν σε αυτή την κινητοποίηση διότι είναι ένα ζήτημα που αφορά όλη την Περιφέρεια και όχι μόνον. Η κ. Τσανάκα σημείωσε

ότι ο Νομός Καβάλας και ειδικότερα ο Δήμος Καβάλας, αντιμετωπίζεται τα τελευταία χρόνια τελείως απαξιωτικά από την κεντρική εξουσία και μάλιστα σαν ένας Δήμος τρίτης κατηγορίας και όχι μόνο δεν τυγχάνει της προσοχής της πολιτείας αλλά αντίθετα διαρκώς με αποφάσεις και παραλήψεις της υποβαθμίζεται διαρκώς. Σε ότι αφορά τα νέα διόδια , υποστήριξε ότι θα μετατρέψει το κέντρο της πόλης σε ένα απέραντο φρενοκομείο με την διέλευση χιλιάδων οχημάτων και φορτηγών σε καθημερινή βάση, κάτι που θα προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος. Παράλληλα όλοι συμφώνησαν πως η συμμετοχή του κόσμου ενδεχομένως να κρίνει πολλά σε αυτό το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα