Καταγγελία για επίθεση σε βάρος Κωνσταντινέα

19:05 29/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Πρωτοφανή και τραμπούκικη ενέργεια, άκρως επικίνδυνη για την ίδια τη δημοκρατία», καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρου Κωνσταντινέα, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής στον σταθμό «Action 24″ από «μπράβο – «συνεργάτη» του συντονιστή του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Χάρη Βλάδου».

Η σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, έχει

ως εξής:

«Μπράβος – «συνεργάτης» του συντονιστή του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Χάρη Βλάδου, εξαπέλυσε επίθεση χθες το βράδυ εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρου Κωνσταντινέα, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «x2», στον σταθμό Action 24. Πρόκειται για πρωτοφανή και τραμπούκικη ενέργεια, άκρως επικίνδυνη για την ίδια τη δημοκρατία. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της εν λόγω εκπομπής, ο συγκεκριμένος μπράβος εισέβαλε στο στούντιο και εκτόξευσε χυδαίες απειλές, προπηλακίζοντας τον Πέτρο Κωνσταντινέα, αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει από το στούντιο, καταγγέλοντας το περιστατικό.

Αθλιότητες τέτοιου είδους, αμαυρώνουν την πολιτική αντιπαράθεση, δημιουργούν ένα άκρως επικίνδυνο κλίμα, θυμίζουν άλλες, μαύρες εποχές. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, οφείλει να αποδοκιμάσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις πρακτικές, απαλλάσσοντας το κόμμα του από τους φορείς τέτοιων ακροδεξιών και αλήτικων συμπεριφορών».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα