Και με τη… βούλα ΒΟΑΚ ως τον Άγιο Νικόλαο

11:27 14/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Προγραμματική σύμβαση, με την οποία δρομολογείται η υλοποίηση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης από τα Χανιά ως τον Άγιο Νικόλαο, όπως εξαγγέλθηκε από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υποδομών στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης, υπεγράφη μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.
Η

σύμβαση προβλέπει τις προκαταρκτικές ενέργειες και διαδικασίες προετοιμασίας της προκήρυξης του διεθνούς διαγωνισμού για τη «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευσης του τμήματος του ΒΟΑΚ Χανιά – Άγιος Νικόλαος».
Tη σύμβαση υπέγραψαν ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Δέδες και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ, Φώτης Καζάσης.
Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΚ, ο Οργανισμός μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρώσει τον Φάκελο Προκαταρκτικού Προσδιορισμού Περιβαλλοντικών Απαιτήσεων και το υπουργείο Υποδομών θα προσλάβει συμβούλους και μελετητές ώστε όλα να είναι έτοιμα για να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για το έργο μέσα στο 2018. Η συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση τροποποιεί προηγούμενη, που είχε υπογραφεί τον περασμένο Μάρτιο, ώστε να συμπεριληφθεί στο αντικείμενό της και το τμήμα μέχρι τον Άγιο Νικόλαο.

Keywords
Τυχαία Θέματα