Κ. Τζαβάρας: «Δε μας πείθει η κυβέρνηση όταν λέει ότι αγωνιά για την προστασία του περιβάλλοντος» (audio)

16:50 11/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Δε μας πείθει η κυβέρνηση όταν λέει ότι αγωνιά για την προστασία του περιβάλλοντος». «Είναι ένα μήνυμα που αφορά όλους τους υποψήφιους επενδυτές» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής Ηλείας Κωνσταντίνος Τζαβάρας με αφορμή την απόφαση της Eldorado Gold να αναστείλει τις επενδύσεις της στη χώρα.

Μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη πρόσθεσε πως από το 2012 έως σήμερα, «κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, έχουν διαπρέψει

στο να υπονομεύουν αυτή την επένδυση» παρά το γεγονός ότι «η εταιρεία δικαιώθηκε 15 φορές από το Συμβούλιο της Επικρατείας όπου προσέφυγε».

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο των δηλώσεων του πρωθυπουργού από το βήμα της 82ης ΔΕΘ έκανε λόγο για «συρραφή κοινοτοπιών», ενώ ερωτηθείς σχετικά με την επισήμανση του Αλέξη Τσίπρα περί συγκλίσεων και συνεννοήσεων υπογράμμισε: «όλες οι συγκλήσεις προϋποθέτουν ή ταυτότητα ιδεολογικών απόψεων ή συνάφεια προγραμματικών δηλώσεων». «Με ποιο κόμμα ταιριάζει αυτό που εκπέμπει ως ιδεολογικό λόγο ο κ. πρωθυπουργός;» αναρωτήθηκε για να απαντήσει: «προφανώς με κανένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα