Κ. Μητσοτάκης: Αποφασιστική δράση, όχι θεωρίες συνωμοσίας

22:25 13/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Αποφασιστική και συντονισμένη δράση, όχι θεωρίες συνωμοσίας», ζητά με tweet του σχετικά με την πυρκαγιά στον Κάλαμο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αποφασιστική &συντονισμένη δράση,όχι θεωρίες συνωμοσίας.Να σωθούν οι άνθρωποι &οι περιουσίες τους.Αυτή είναι η ευθύνη του υπουργού. #Κάλαμος

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) August 13, 2017

«Ολόκληρες περιοχές της χώρας έχουν

γεμίσει με στάχτες και αποκαΐδια. Η ανικανότητα της Κυβέρνησης και προσωπικά του κατ’ ευφημισμόν υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα έχει τραγικά αποτελέσματα. Αυτός είναι ο αποσταθεροποιητικός παράγοντας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Επισημαίνει παράλληλα πως αν ο κ. Τόσκας διαθέτει στοιχεία που να αποδεικνύουν τα περί σχεδίου αποσταθεροποίησης ενόψει τριημέρου, οφείλει να ενεργήσει άμεσα και να ενημερώσει υπεύθυνα τον Ελληνικό λαό και τους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται.

«Οτιδήποτε άλλο δεν είναι παρά μια νέα προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με στόχο την απόκρυψη των πραγματικών υπαιτίων. Ας αφήσουν επιτέλους τις φθηνές δικαιολογίες και τα σενάρια συνωμοσίας και ας πράξουν τα αυτονόητα. Δηλαδή ας συντονίσουν έστω και τώρα τους φορείς που εμπλέκονται στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών», υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Σχέδιο εμπρησμών σε όλη τη χώρα «βλέπουν» στο υπ. Προστασίας του Πολίτη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Αποφασιστική,mitsotakis, apofasistiki